Skrátený 6 hodinový úväzok - Kaufland,Tesco

6. aug 2021

Existuje niečo také, viem, že najlepšie je sa ísť priamo opýtať, ale chcela by som vedieť ako to reálne funguje lebo nie vždy býva realita rovnaká ako čo sa na pohovore nasľubuje. Dá sa napríklad aj tak, že by som pracovala len ráno od PO - PI a cca 7:30 do 13 - 14hod? A dá sa byť aj len v sklade alebo musí byť viditeľná na predajni ......

kvetinka75
6. aug 2021

treba sa spýtať priamo v predajni.

zuzicka1451
6. aug 2021

To záleží od vedenia, a všetko je to o dohode.... Ja som robila v tescu brigádne, písala som si do harmonogramu, kde bol čas a deň, ktorý mi vyhovoval, tak že som si odpísala priezvisko.... A mala som kolegyňu ktorá robila na zmluvu a robila od 7-15:30 denne od po do pia.... Dúfam, že pomohlo. 🙂

zuzicka1451
6. aug 2021

A čo sa týka toho "videnia na predajni" tak aspoň v tescu, keď bolo treba vykladať tak sa vykladalo, keď blokovať tak sa blokovalo, také dievča pre všetko, ale napr. veľké tesco keď pokladnička tak v pokladni, ale ako som písala vyššie všetko je o dohode....

juliet86
6. aug 2021

nezvazujes DMku? tam davaju aj mensie uvazky

babulka97
6. aug 2021

Pracujem v Tescu na 6,5 úväzok, je to o dohode so zamestnávateľom, oni ťa daju kde to vyhovuje im a aj pracovný čas, máš nárok na jeden voľný víkend a jeden deň v týždni

zuzanka.zuzu
6. aug 2021

pred koronou bratranec stredoskolak takto striedal v tescu jednu maminu, ona pre prvostupnove dieta do druziny, on zo skoly na brigadu 🙂 v piatky poobede tam ale boli problemy lebo tam nikto nechcel byt 😀 a zase vsetci chceli soboty a nedele cez den... tak tie davali piatocnym za odmenu 😀 ako pisali baby vyssie vsetko je na dohode