Skoré vstávanie do práce

lisacka1
13. mar 2024

Ahijte baby potrebujem poradiť priateľ dostal možnosť lepšej prace,ale je to na auto rozvazanie a musel by o pól 2 večer vstávať do 12-13 sa robí mame malé bábätko a doteraz sme boli zvyknutý že ráno do prace na 6 a o 14 domov len bude mať o moc lepšie zaplatené a všetko máte skúsenosti? Da sa to všetko zvládnuť aj to vstávanie a tak ?

pieksamaki
14. mar 2024

@lisacka1 každý sa musí prispôsobiť....priorita je daná tým co potrebujete. Co vám vyhovuje Ja som robila aj v noci...keď som potrebovala peniaze..mala som 3 prace súbežne.

bubuzu
14. mar 2024

@lisacka1 kašlala by som na to. Bude rozbitý z toho vstávania, keď príde domov, bude to potrebovať dospať práve v čase, keď s ním budete chcieť byť. On bude unavený a z toho nervózny. Ale jasné, že sú aj ľudia, čo to dajú v pohode. Pobavte sa o tom, ako by to reálne fungovalo. Príde z práce a budete normálne fungovať a pôjde spať o ôsmej? Bude mu to stačiť? Alebo si poobede pospí? Aký režim má dieťa?

295anicka
14. mar 2024

Poznám rodinu, ktorá tak funguje a sú spokojní. Chlap je pred obedom doma vie ešte pomôcť manželke s prechádzkou doktorom ale večer o ôsmej je fuč

ovaaa
14. mar 2024

Sú tam + ako aj -. Teda + sú financie a - sa točí okolo spánku, teda skoré vstávanie, oddych po práci a skorá posteľ, samozrejme medzitým treba, aby ste fungovali ako rodina. Je to o nadstavení vás 3 nielen o ňom. prácu však môže skúsiť a keď nevyhovuje, hľadať niečo iné.

jana_eyre_2
14. mar 2024

Ja vstávam troška neskôr - niekedy o 3, niekedy o 4 a zvykla som si a vyhovuje mi prác čas práve kvôli deťom.. niektorí moji kolegovia chodia do práce na pol noci, zväčša sú to muži - končia potom pred obedom ako ja.. majú aj deti, pracujú tak dlho a tvária sa že im to tak vyhovuje.. takže určite sa to zvládať dá..

Len teda večer musí ísť skôr spať.. (keď som si zvykla tak cez deň dospavam výnimočne a ak tak cca 15minut, ale večer dodržujem že spavam skoro)

muchacici
14. mar 2024

@lisacka1 Môj manžel pracoval podobne, začínal ako kedy, o polnoci, o jednej, ďalej jeho kolegovia, ďalší chlapi s rodinami začínali o druhej, tretej, štvrtej. No a končil rôzne, najskôr 11-12, niekedy aj o 14. Prišiel domov unavený, pomohol s bábätkom, koľko mohol a vládal, a potom zase najneskôr okolo 16 spať, aby mohol okolo 21-22 vstať. Z dlhodobého hľadiska to bolo preňho veľmi vyčerpávajúce a ja som bola s malým vždy ráno, večer a v noci sama, tiež to bolo náročné aj pre mňa. Ráno ma nikto nenechal pospať 😃 a večer som bola unavená, zase bez pomoci všetko pripravovať na spanie, veľa vecí som proste musela robiť sama. Ale vieš, už sme rodičia, rodičovstvo je náročné, ale sme dospelí a z niečoho žiť musíme, tak človek robí najlepšie ako vie.

san_dra11
14. mar 2024

Priority. Mozes byt vsak stale rada ze ho budes mat kazdy den doma a nemusi odchadzat prec na 2,5 mesiaca a potom doma len na dva tyzdne a pride tak o vsetky zazitky s babatkom.