Ahojte,
chcem sa opýtať primárne učiteliek, ktoré vymenili prácu v školstve za nejakú inú profesiu. V akej pracovnej oblasti teraz pôsobíte? Je to lepšie ako v školstve? Som učiteľkou 1-4, kde inde by som sa mohla zamestnať?
Však môžeš robiť čo kolvek čo zvladnes
@karinka223 rodičia sa ťažko zvládajú, rodičia 🙂
@karinka223 Tak učiteľky odchádzajú zo školstva na oveľa atraktívnejšie pozície, ako si ty vymenovala. Moc ti bolo v škole ublížené?
Okrem mediciny, prava a farmacie vies robit cokolvek.
Otazka je, ci si ochotna sa nieco navyse naucit.
@elizabet173 👍
@elizabet173 učiteľ ktorý sa spýta čo môže ísť robiť, asi nemá fantáziu alebo kapacitu na obchodného riaditela
Čokoľvek co chceš a zaujímalo by ta. A nájdeš takú prácu.
@gomak nebudeš to mať jednoduché, prídeš na pohovor a budú tá skatulkovat že si učiteľka a čo tam robíš...
@zuzanockamt ak si všimnete, ja som nikde neznevazila učiteľov. Naopak mám ich vo veľkom obdive. To ale nič nemení na Tom, že ak sa človek spýta čo môže it robiť, asi na obchodného riaditeľa nebude mať predpoklady. Ja ním tiež nie som z podobných dôvodov. Mohla by autorka robiť moju prácu? Ak vie jazyk, určite áno. Ale namiesto toho, aby ľudia pozerali na slová a čítali s porozumením, nechajú zametať svojimi emóciami a predpokladajú, že každy je hneď útočný.
.
@janagem tak mily komentar to nebol.. akoze ucitelka sa nemoze nic opytat??? lebo ked sa pyta, tak nema fantaziu.. to bolo riadne trapne a od veci.. nic ste neporadili.. iba o fantazii tu vypisujete..