Ahojte,
Zajtra sa chystám na pohovor ako učiteľ MŠ, a neviem nájsť školský vzdelávací program V krajine splnených prianí ... Prosím vás poradíte mi kde ho môžem nájsť? Mám stres že sa má naň budú pýtať 😅 ďakujem
@kaktusik007 ďakujem, pýtam sa preto lebo od štátnej škôlky som ho našla, ale od súkromnej kde mám pohovor nie
@danka2009 vzdelavacie programy si skoly / skolky mozu upravovat v ramci nejakeho priestoru.... takze evidentne ak to nemaju na stranke, nenajdes... mozno googli este cez zriadovatela... a pozri pripadne ci nemaju edupage, tam to zvyknu zverejnovat.... ale u sukromnej je to asi tazko dohladat, ak nemaju na webe 🤷🏼♀️
Skôr si naštuduj štátny vzdelávací program 🤭 ten skôr nájdeš ako školský každá MŠ má svoj školský upravený podľa štátneho 😁
Som učiteľka v mš a myslím si,že na pohovor nemusíš ovládať školský vzdelávací program danej mš.Stačí ti dobre ovládať štátny vzdelávací program,ako už bolo spomenuté.So školským ťa oboznámia,keď nastúpiš.
@danka2009 to bude asi tym ze je to ich skolsky vzdelavaci program a nikde ho nemaju verejne