Školský špeciálny pedagóg

marusenok
19. aug 2023

Ak od septembra budeme zamestnávať školského sociálneho pedagóga je to pedagogický zamestnanec? Ak áno je vychovatelka, ktorá vyštudovala II. Stupeň VŠ odbor špeciálna pedagogička zaradím ju do 7. Platovej triedy ako samostatného pedagogického zamestnanca?

misana84
19. aug 2023

tieto informacie a veci na neriesia na MK...to si musite nastudovat inde...my mame taku PAMistku, že vie vsetko a riadi vsetko...je TOPka

aaadkaaa
19. aug 2023

Tak socialneho ci specialneho? Socialny je odborny zam., specka je ped.zamestnanec. ja som soc.pedagog, ak chces, napis mi spravu

simona20201309
19. aug 2023

@marusenok ste súkromná škola?

palicka
19. aug 2023

@marusenok polozila si taky mix, ze z toho nejako tazko dedukovat otazku. Chapem jedine prvu vetu - socialny pedagog je odborny zamestnanec, zaradenie podla karierneho stupna a odpracovanych rokov, pracovna trieda 2.
Tu vychovavatelku som vobec nepochopila...

ruzoveokuliare
20. aug 2023

@aaadkaaa nás učili, že špeciálny pedagóg je ped. zamestnanec len ak je na špeciálnej škole. V bežnej škole nie, pretože nevykonáva priamu činnosť, ale pomáha napr. integrovaným... Ale neviem, za tie roky možno zmenili zaradenia, preto reagujem, zaujíma ma to.

aaadkaaa
20. aug 2023

@ruzoveokuliare ano,menilo sa to cca 2 roky dozadu

ruzoveokuliare
20. aug 2023

@aaadkaaa vďaka, budem múdrejšia 🙂

palicka
20. aug 2023

@ruzoveokuliare zmenou vyhlasky sa skolsky specialny pedagog stal pedagogickym zamestnanom. Odbornym zostali len ti, ktori vykonavaju cinnost v CPPP

ruzoveokuliare
20. aug 2023

palička vďaka, musím si to pozrieť 🙂

bambiv
31. júl 2024

@aaadkaaa Dobrý večer chcela by som sa prosím spýtať, od septembra budem pracovať ako sociálny pedagóg na základnej škole v Pezinku, zaradili Vás do akej platovej triedy? Ďakujem Veronika

palicka
31. júl 2024

@bambiv závisí od vzdelania. Budete sociálny pracovník alebo školský sociálny pedagóg? Už ste v školstve pracovali? Máte ukončené adaptačné vzdelávanie?

aaadkaaa
31. júl 2024

@bambiv ak budete soc.pedagog, tak do 6.alebo 7., podla toho, ci uz mate adaptacne, alebo nie.

palicka
31. júl 2024

@aaadkaaa ale v pracovnej triede 2- odborný zamestnanec

aaadkaaa
31. júl 2024

@palicka ano, to som zabudla napisat, dakujem 🙂