Ahojte, má niekto skúsenosť so skladaním hračiek pre írske hračkárstvo Duffys toyworld? Za každú reakciu vopred ďakujem.
Aj ja by som sa chcela spytat ci ma niekto skusenosti s tym Ìrskym hrackarstvom. Alebo ci uz niekto nieco o tom pocul
@veronika1230 dufam ze nam daju odpoved
Toto hračkárstvo reálne existuje, ale je divné to "náborovanie". Všetko OK, išla by som do toho, ale keď prišla správa, že mám zaslať tel. číslo, email a oskenovaný OP, tak mi začali blikať všetky kontrolky. Veď ani neviem, komu to pošlem! Pri všetkej úcte, aj keď môže ísť naozaj o korektnú firmu a aj osobu, ale mohli si to nejako ináč zastrešiť, že napr. keď už mám vážny záujem, tak aspoň nejaké osobné stretnutie, kde sa zmluva spíše a mám možno nejakú tú istotu aspoň z toho, že niekoho reálne vidím.
Neviem, nemôžem povedať, že ide čisto o fejk. Ale v dnešnej dobe je pustenie osobných údajov len tak niekam dosť nebezpečné...
Ja si myslím, že je to podvod. Akonáhle som sa opýtala, že kto a kde budú za mňa platiť odvody či v Írsku alebo na SK tak už neodpísala.
@erikarika12345
@veronika1230 baby aj ste sa dozvedeli prosím niečo o tej firme? Mne tiež teraz pisala nejaká baba, že mi hračky donesú osobne domov, už to mi prišlo divné....
Mne napisala tá pani, že ak by išlo o podvod tak by neponúkali prácu na dojodu ani na zmluvu a pýtali by si vstupné poplatky a prevody a podobne ale že u nich nie sú žiadne poplatky.A že doklady sa prikladajú k dohode.
Dobrý deň prajem.Prosìm ako sa volal tá pani?Ja tiež napísalam o tú prácu.Všetko vysvetlila poslala som jej osobné údaje a od vtedy nič neodpisuje.Neviem či ísť s tým na políciu...
@monika1387 prosím vás ako môžete len tak poslať niekomu svoj OP a celkovo osobné údaje? Ak by ste mali nejaký videohovor alebo osobné stretnutie nič nepoviem. Z toho kričí jasný podvod!! Ja byť vami idem na policiu.
Meno bolo: Andrea Nemčeková
No maju viacej mien lebo dávnejšie mi písala z iného fb účtu.
@monika1387 ahoj z touto pani mam aj ja tutu istú skúsenosť. Bola si to ohlásiť na polícii. Ta podvodnicka vystupuje pod menom andrea nemcekova
Tiež som sa chcela opýtať na tie hračky,odpísala , že Belgické hračkarstvo,a pýtala aj kópiu poisteneckeho preukazu.Vtedy som spozorneli Aj ten zárobok je úžasný.No neviem ,či by som tomu verila
@adel360 dobrý deň aj ste prijala tu prácu?
@bambiiik1991 nie
ahoj, mne prave pisala pani daniela deákova
Nazov firmy maju asi zmenene na king toyworld
Ale ide presne o to co sa pise vyssie
Posladanie hracky za 10€ s tym ze bud na dohodu alebo zmluvu a na spisanie dohody chcela obciansky a karticku poistenca
@adel360
@bambiiik1991
@luna18 je to podvod po odoslaní údajov ešte chvíľku komunikuje a nakoniec prestane písať..
@bambiiik1991 ano ved som zacala googlit a zistila som
A teda ja som hned napisala ze obciansky preukaz jej neposlem, tak este pani odpisala ze je to kvoli zmluve a bez togo to nejde
@erikarika12345 nemam a kde si prisla k tejto ponuke ?