Skladanie hračiek

adzy
13. aug 2024

Dobrý večer prosím Vás má niekto skúsenosť?alebo to už robí cez Belgicku firmu?neviem či to nieje klamstvo a bojím sa poslať takto tej pani dopredu moje doklady ,že mám podpisať potom takto cez tel.zmluvu ako ôk účet nepýta ani kartu bankomatnú ale ajtak človek nikdy nevie a možno niekto z Vás to už robí a bola by som vďačná keby ste mi niekto napísal kľudne aj do správy ďakujem .....jedná sa o skladanie hračiek ,práca na doma za jednu hračku poskladanú dávajú 10 eur a kuriér tie hračky mi nude nosiť domov ...áno viem je to také až nereálne to by asi každý dal výpoveď v práci a pekne si doma skladal....ale poslala mi zmluvu je tam aj ičo a mne ukazuje, že ozaj existujú

grace55
13. aug 2024

@adzy je tu k tomu už jedna diskusia, je to podvod. Väčšinu hraciek skladajú v Číne, určite nie za 10 EUR kus a posielať kuriérom? Úplná blbosť, je mi ľúto.

berenika39
13. aug 2024
danyelia
13. aug 2024

@adzy Ahoj, nikdy by som nikomu moje doklady ,,kvôli podpisu zmluvy,, neposielala, určite je to podvod, tie doklady potrebujú zrejme na ich zneužitie, alebo na registráciu do kasína či na nejaké tipovacie hry či stávky (tam vraj treba 2 doklady -OP a kartičku poistenca či iný). Celkovo je to blbosť, (lacné - za pár €) hračky sa vyrábajú a skladajú v čínskej továrni, nie doma u ľudí, plus ešte by investovali do kuriérov a paliva, aby s tým behali hore -dole 😃 No to určite. A hej, keby to bolo také super, robili by sme túto prácu s radosťou doma aj s deťmi všetci 😁

adzy
autor
14. aug 2024

@grace55
@berenika39
@danyelia ďakujem skoro som sa nachytala uf áno z radosťou by som také niečo doma skladala,keby to bola pravda