Ako by ste riesili na pracovisku situaciu, ze si o vas sepkaju, ze mate nieco s kolegom, pricom to nie je pravda. Snazim sa s danym kolegom minimalizovat kontakt, realne sa stretneme na firemnej akcii max. trikrat do roka. Zvysok roka mame iba pisomnu komunikaciu ohladne prace. Nechapem z coho pochadza toto ohovaranie, ani kto ho neustale zivi, trva to uz takmer 2 roky. Je mi to neprijemne, ked to niekto spomenie aj mne priamo do oci a ma svoju pravdu za kazdu cenu.
Tiež poznám. Raz to niekto povedal ako vtip a začalo sa to šíriť ako pravda. Ono s tým asi nemá zmysel veľmi bojovat. Ja som tu klebetu občas sama trochu prizivila a mala z toho srandu. Potom boli prekvapeni keď som sa zasnúbila z niekým úplne inym 🤣
a inak prečo Ťa to trápi? Kašli nato, mne je úplne u prdele kto si, čo myslí. Ja by som bola ešte taká, že či sa nechcú pridať aj ostatní 🙂
@lindous myslim si, ze skor vazne, ze sa mame priznat konecne a podobne, najde sa aj taky, ktory zamerne spomina jeho chyby a negativa a podobne
@hellionka nenazvala by som to, ze ma to trapi, skor je to vrcholne neprofesionalne z ich strany a presahajuce hranice slusnosti, nejadna sa totiz o ludi s ktorymi bezne vtipkujem pri kavicke
@slovenka753 jasne obratit to na srandu je fajn postup, lenze tu sa nejedna o ludi, s ktorymi vtipkujem pri kavicke, a prizivuje sa ta tema dostatocne aj bez mojich zasluh 😂
Keby ma to až tak sralo, poprosila by som nejakého muža-rovesníka, trebárs bývalého spolužiaka, alebo nejakého kamoša, či by nebol taký zlatý a prišiel ma počkať do roboty a predstavil sa ako môj priateľ, keď si ma dá zavolať. Prípadne môže na teba rovno spustiť niečo v štýle, no ahoj zlatko, ideme? Daj, vezmem ti tašky... Atď.
@mikadooo z obidvoch stran je tam manzelstvo aj deti
Uff tak potom jedine požiadať ich aby s tým prestali a neočierňovali ťa. A ak by to nepomohlo, pravdepodobne by som úplne začala ignorovať akékoľvek snahy o takúto komunikáciu. Vôbec by som sa nezapájala. Maximálne "nie" na otázky o tom, či spolu niečo máte. Keby mi niekto "dohováral", tak na to by som nereagovala vôbec, po skončení by som sa opýtala, či sa už môžem vrátiť k svojej práci, aby som mohla odísť poobede načas - k manželovi a deťom... Prípadne by som muža poprosila, či by mohol občas prísť po mňa a dať mi poriadneho francuzáka pred všetkými...🤷
A co konkretne ti ludia hovoria ked ta stretnu o vas dvoch?
Ludia su proste klebetni...horsie natom je ked sa take reci dostanu kade tade az po najvysiu osobu a este ta zacne vyzvedat a starat sa do cudzieho sukromia...samotne somariny mi nezdvihaju tlak ako to ked niekto z vrchu zacne vyzvedat a starat sa do sukromnych veci svojich zamestnancov co nemaju s robotu absolutne nic spolocne
Moj byvaly kolega,my sme mali super vztah na pracovisku. Nemali sme problem, sa objat dat si pusu. Nikto neveril,ze spolu nic nemame. Az raz,ked prisiel a predstavil mi frajerku im padla sanka🤣🤣🤣. Ako doberacky boli,ze ci naziarlim a podobne😉 Doteraz sa stretavame vo stvorici. Ja uz dieta mam, a teraz sa tesim snimi na to ich. A reci ma nezaujimali, vsak nech si vravia ked chcu. Jedno viem urcite,ze mam super kamosa na cely zivot. A on sestru, ktoru nema😊
@dejka77 ze sa mame prejavit, nemame to skryvat a pritom nie je co 😊
@judar ano, toto je jeden z dalsich neprijemnych aspektov
@paciko9 tak mi sa kontaktu radsej vyhybame, kedze ani jednemu z nas nevyhovuju tieto neustale debaty ohladom toho
Klasika 😅 aj o mne s kolegom kolovala takáto klebeta, ale my sme boli fajn kamoši, takže chápem ako vznikla, no nebolo na nej nič pravdy… začali sme si z toho robiť srandu aj my, pobavili sme všetkých na vlastný účet a prešlo to… myslia to kolegovia vážne alebo je to interný vtípek, ktorý sa uchytil a baví ich ako sa čertíš?