Už neviem, ako ďalej deptá a dáva ma dole sám môj šéf. Robí to tak, že o tom viem len ja. Hľadám si inú prácu intenzívne možno aj v inom meste. Do vtedy, ako vydržať čo robiť. Veľmi ma to psychicky dáva dole mám malé deti chcem, aby som si to nenosila domov a vôbec poraďte, ako sa nad tým všetkým povzniesť čo robiť už som zúfalá. Ďakujem za rady odísť z práce zatiaľ nemôžem no aj to je alternatíva ak to už nezvládnem. Chodím do práce z nechuťou no paradoxne milujem svoju prácu robím s deťmi veľmi ma napĺňa.
A ten sef uz nema sefa? Ako ta sikanuje?
@nelca84 no má šéfa samozrejme aj on. Ale tak zase toto by, som takých spôsobom riešiť až nechcela resp. nikto by mi neuveril to ťažko vysvetliť. nechcem to tu zverejňovať jednoducho dáva mi najavo svojim šikovným spôsobom, že som nula. Nič sa mu nepáči odomna, zo všetkého ma vyčlenil proste cítim to aj občas na správani vie byť povýšenecky.Robí to šikovne veľa vecí si ja nemôžem na rozdiel od druhých dovoliť. A on vie, že ja to tak vnímam doslova vidím na ňom, ako ho to teší. Je to také tiché "nepriateľstvo" neviem to ani nazvať,alebo trefne definovať, to je na román.
Nechces s tym nic robit a ani napisat co sa vlastne deje. Tak to bude tazke nieco poradit.
Neporadim ale skus sa ohradit voči nemu, vymedzit si hranice. Aj tak ta bude sikanovat ale aspon budes vediet ze si sa vedela postaviť sama za seba. Na YouTube je viacero tipov a rád ako sa slovne brániť. Skus si doma nacvicit nasucho argumenty, kludne aj doma a mužom alebo kamoškou. A skus mat nadhlad, aj ked je to tazke ale da sa to, len to chce trening. Ozvat sa mozes vždy, pouzi kratku slušnú argumentáciu. Uz nic nemozes stratit ale nestratis aspoň vlastnú sebauctu ked budes sa vedieť aspon ozvat.
@nelca84 ja viem, že ťažko radiť no nemôžem to viac rozoberať, chcela som len možno počuť ako sa voči takým ľuďom správať ako nabrať odvahu a sa ku postaviť. Ale už mi tu jedna zenuska napísala a teda musím to tak spraviť
@barborachors ďakujem áno máš pravdu musím pozbierať všetku svoju sebaúctu a vyrukovat s tým von máš pravdu nič s tým nestratím, ďakujem veľmi pekne ❤️
Treba v tomto na sebe pracovať, svojom sebavedoní, sebahodnote, komunikácii, vedieť si obhájiť svoju prácu, že je urobená najlepšie (ak naozaj je)... Ale je to cesta na dlhú trať nikto nebude šikanovať niekoho kto sa jednoducho nedá.
@nynia áno ja som človek, ktorý si stojí za tým čo povie doma v súkromí pri výchove detí, ja neviem prečo v práci je to takto v podstate najhoršie je, že tento človek bol kamarátom zmenilo sa to, keď šiel vyššie až teda na post môjho šéfa to už teda hneď od vymenovania začalo. Celé zle som na seba naštvaná, že si s tým neviem dať rady vždy keď si poviem, že už mu všetko poviem vyjasním si pozíciu a vôbec všetko opäť cuvnem
Tu je ten problem ze by si mala prehodnotit tvoje vlastne spravanie a riadit sa takto - ako kto k trbe ty tak k nemu....to znamena ked ta ponizuje a ma za nuku slovne...pretacaj jeho slova proti nemu a najlepsie v ironickych dvojzmysloch tie presne takeho hrde povysenecke persony najviac dostanu
@judar ja sa snažím rešpektovať vedenie, keď som vravela, že je to taká tichá šikana tak to ani nieje o slovách, ale o skutkoch čo voči mne dokáže, taký tichý boj a to je ešte horšie pretože by mi nikto neuveril. Ale určite musím niečo spraviť naj by bolo, keby prišla nejaká práca
@pribinak uz sa velmi nebude moct pn, od noveho roka posudkovy zrusi a dovidenia. Nechcu platit
Chod na dlhodobú Pn