Šikana na pracovisku od vedúcej

xxixinka
16. jún 2015

Nebudem presne charakterizovat kde som zamestnana, proste veduca si na mne vybija nervy. Pouziva vulgarizmy dokonca mi povedala ci ja nevidim na sebe ze nie som kompletna. Az som nevedela co na to mam povedat. Rozmyslala som ze si ju potajomky nahram a pustim pred kolegami a sefom lenze to by som si asi nepomohla. Neskutocne ingtrigy, kde mi bola pridelena praca, ktoru maju robit minimalne 2 ludia. Robila som ju sama a este ja som zla ze mi to tak dlho trvalo, ze uz som bola na listine na vypoved lebo som zevraj pomala. Nemozem si ani dovolit sama odist z prace. Ako toto mam riesit?

henamichal
16. jún 2015

Budeš musieť odísť... bude to stále horšie... ja som bola v podobnej situácii a nakoniec som sa ocitla v kresle u psychológa.... 2 roky som tam vydržala... Ak budeš čakať, budeš mať aj zdravotné problémy. Ja som si hladala inú prácu už pred výpoveďou... Keď tu zostaneš, nebudeš to môcť riešiť lebo nebudeš vedieť ako to riešiť. Vždy šéf(ka) vyhrá, nezabudni!

saska.t
16. jún 2015

@xxixinka odkaz svojej sefke ze mobbing moze byt charakterizovany ako trestny cin a ze ak s tym neprestane zacnes ju nahravat a podas na nu trestne oznamenie.

regina22
16. jún 2015

ľudia sú rôzni,
ked budeš mať mimomaternicové budú si z teba robiť dobrý deň, že s si nechala decko zobrať, a ojebávať ta,
ked budeš robiť masérku, budú sa ti vysmievať a popiskovať po tebe, že x-detná kurva,
ked budeš v práci vedieť viac ako tvoj šéf, bude sa na tebe nahlas smiať na chodbe, že si nemožná,
ked budeš pekná a šikovná tak ti bude mihihíkať za zavretými dvermi na chodbe, odrbavať ťa, že si s ní spávala a že si si dala decko zobrať ...
ked si pekná a šikovná a muž ti podniká, príde do práce žena tvojho muža trieskať s dvermi a vykrikovať na chodbe, že vyhod tú kurvu.
ked si šikovná pekná chudobné a s deťmi, tak budeš chudera, čo by bez šéfa žila v deckej izbe, a tvoje decko by zdochlo od hladu a ty ho nevieš ani poriadne nakrmiť
a samozrejme hrali by ti do očí ako ťa oni milujú, ako ťa žerú, prípadne minimálne pred kolektívom.
takže určite, ked si tú suku nahráš tak to hodí na teba, že si ju vyprovokovala a šéf ťa vyhodí,
takže daj výpoved
vždy sa niečo nájde
veľa zdaru

henamichal
16. jún 2015

@regina22 svata pravd,plne suhlasim a dakujem za tvoje slova,aspon ma ukludnili .🙂)

hedan
26. nov 2020

@xxixinka bojuj za svoje práva, ak ti dajú výpoveď, len dobre ti spravia 😉 takže nemáš čo stratiť, akurát svoje zdravie, ak to tak necháš.

vorkola
19. sep 2022

@saska.t Prosim ,ta, ved aj ja by som potrebovala nahrat mojho muza, len nemam ani potuchy ako a na com by som ho mohla nahrat.Prosim vas poradte mi,lebo nikto by mi to neuveril,, ani keby som vypovedala na sude,tak dokaze vystruhat az nezny pohlad,ale doma co vystraja,ked ho chyti amok zurivosti,sa aj macky aj pes ruzutekaju,ako keby padali aspon 3 tazke asteroidy,a je to aj 2x za tyzden,ma dg,ale len podla mojej vypovedi,alkoholicky hladinkar+ stredny psychopat.Aby som to nahrate,ako dokaz pre psychologa ,alebo pre psychiatiu,,lebo uz mi raz povedal, ze ma zaskrti, ato bol este triezvy,a 2X ,ze ma zabije,A to uz by mal navstivit on tieto oddelenia,ale on sa liecit nechce.On proste ziadne lieky neuznava,,,ze su to jedy,Podotykam ,ze aj jeho matka sa liecila v pezinku 3x ,ale liecba neuspesna,Ale jeho matka pravy opak jeho,Dostala panicky strach z neho,hoci by mu aj modre z neba doniesla,aj tak to zle skoncilo,nakoniec zomrela