Sformulovanie životopisu

30. máj 2021

Ahojte, viete mi niektorá poradiť ako sformulovať v životopise ak, napr. od 1.1.2017 do 31.12.2018 som bola zamestnana na dobu určitú, presne 2 roky. Lenze realne odpracované som mala len cca 1,5 roka, keďže napr. 1.7.2018 som isla na PN, potom materská a doteraz som na RP. Toho 31.12.2018 skončil pracovný pomer naraz s materskou.
Ako to napísať do životopisu? Normálne ze 1.1.2017 - 31.12.2018 zamestnana tam a tam a od 1.1.2019 - súčasnosť - rodičovská dovolenka? Takto to bude stačiť? Alebo to tam treba aj uviest, že počas tej doby urcitej, pocas zamestnania, som nastúpila na PN a materskú? Aby vedeli, že reálne som tam odpracovala len 1,5 roka? Neviem, ci som sa dobre vyjadrila a pochopíte co myslím 🙈 ale za každú radu ďakujem.

hylary
30. máj 2021

Urcite by som tam nijaku PN nepisala. Som podobny pripad. A normalne som napisala ze som pracovala tie 2 roky a pritom som na pn sla uz pol roka pred porodom.

autor
30. máj 2021

@hylary no ja presne tak isto, rozumiem, aj som si to myslela, že takto 🙂 ale pre istotu sa pytam, ďakujem 🙂

hylary
30. máj 2021

Hladas si pracu? Drzim palce - som na tom podobne 😔 a je to bieda veru

autor
30. máj 2021

@hylary zatial nie ale denne nad tym premyslam.. Cakam rozhodnutie, ci mi malého vezmu do skolky.. RP mi konci v zime, tak som zvedava ako to bude.. Ked ho vezmu tak hned chcem zacat rozposielat životopisy a hľadať pracu.. Dosť sa toho bojim, ci vôbec nieco najdem, cele dni nad tým premyslam a asi mi z toho prepne 🙈 ďakujem, aj tebe veľa šťastia 🙂

hylary
30. máj 2021

Presne to poznam tieto pocity.... a este milujem ked niekto povie ze prace je vsade dost.... vacsinou to povie taky clovek co je na 1 mieste 15 rokov a nema ani sajnu o realite 🙈 ze ake je to tazke.