Sestričky upratujete ambulanciu?

sunny15
16. nov 2019

Ahojte som zdr.sestra na ambulancii,ktora je obrovská asi ako 4izbovy byť,lekar očakáva že ho budem upratovať,,zametanie umývanie podlahy utieranie prachu umývanie umyvadiel,tych je 5 a 2wc pre pacientov a pre nás.
Prosím Vás ak upratujete za koľko na hodinu resp.na mesiac? Zaujíma ma koľko platia inde.Ja dostavM veľmi málo .vďaka

pribinak
16. nov 2019

@sunny15 sestra je zdrav. sestra. Neupratuje. Na to ma doktor upratovačku

ivka27101
16. nov 2019

Nie neupratujem ambulanciu mame upratovačku

carmenuska
16. nov 2019

Ja poznám jednu sestričku ,čo upratuje.No sama chcela.Urobi si to ako ona potrebuje,nad všetkým má potom dohľad.A má za to ale aj dobre zaplatené ,sú s doktorkou dobrý tím.Vsetko je o dohode.

suge
16. nov 2019

@sunny15 Áno, v niektorých ambulanciách sa to tak robí. Ono je pre doktora výhodné, keď uňho za malý peniaz uprace niekto, kto sa tam vyzná a kto s najväčšou pravdepodobnosťou nič neukradne ani nepoškodí. Tiež som dostala ponuku na takúto "kumulovanú" pracovnú pozíciu, ale odmietala som.

janinah
16. nov 2019

Manželova sestrička upratuje len ambulanciu,aj pozmýva /btw utieranie prachu na stolíkoch a pod. sa berie ako dezinfekcia umývateľných plôch a k práci sestry toto patrí/ je to cca 25m, aj umývadlá,koše.Neumýva wc ani chodbu,na to je upratovačka,platí ju správca budovy.Má nadštandardný plat,myslím,že aj nadštandardný prístup od lekára,,ak by to robiť nechcela nik ju nenúti.Ked manžel hladal sestru,tak ponúkol plat a + 50eur za upratanie /to je presne tá dez. stolíkov,2umývadlá,2koše vysypať do vreca ,nič viac/.Ked sestrička nebola v práci,manžel si upratal sám,nemá s tým problém.
Je to len na autorke,nemusí to robiť,ak to robí,tak pýtať si pridanie k platu....môj názor- ak máte kopu pacientov a skončíš s vyplazeným jazykom,tak by som sa na upratovanie vybodla,ak robíte tak normálne,tak by som to brala,ale s úpravou platu.

mogaa
17. nov 2019

@sunny15 je to od dohody medzi lekárom a sestričkou - ak je to ale v prac.dobe a máš na to priestor, tak ano môže to po tebe vyžadovať...väčšinou sestrička dezinfikuje ambulanciu ale toalety neumýva...ale hovorím, je to od prac.zmluvy a tým na čom ste sa pri nástupe dohodli....ak skončí ambulancia do 13:00a máš prac.dobu do 15-tej- stále tam je priestor na prácu ktorá súvisí s chodom ambulancie....