Sestrička v ambulancii

hsjdudhdbd
30. nov 2024

Je tu niekto kto pracuje ako zdravotna sestra na urgente na internej ambulancii.?

henii
30. nov 2024

@hsjdudhdbd nepracujem tam, ale keď som si robila VŠ, chodila som tam na prax celkom dlho

ina2405
Včera o 03:47

@hsjdudhdbd ja som pracovala ako sestra na internej ambulancii počas pohotovostných služieb. Čo chceš vedieť?

hsjdudhdbd
autor
Včera o 21:29

@ina2405 chcela by som vediet ci ste tam dve ?jedna kratka jedna dvanastkova ? Mam ist ako osmickova ˇˇˇ aj taky harmonogram len tak zbezne co sa tam robi a takto rano odbery asi a tak ak by sa vsm to chcela rozpisat bola by som velmi velmi rada

hsjdudhdbd
autor
Včera o 21:30

@henii ako ste to tam vnimali ako sa vma tam praxovalo

henii
Včera o 22:32

@hsjdudhdbd robota v pohode, ale človek si tam nesadne, stále je plná čakáreň a cez víkendy a sviatky raz toľko.

ina2405
Dnes o 04:39

@hsjdudhdbd ja som tam bola sama ako 12ková cez víkendy a nočné, cez bežný deň tam boli na 8 dve sestry, o pol 4 už to bolo na sestrách z oddelenia. Jednu pridelili tam. Roboty dosť, v niektoré dni nestíhačky.

hsjdudhdbd
autor
Dnes o 11:47

@ina2405 fuha tskze mam sa naco tesit hovorite

ina2405
Dnes o 12:35

@hsjdudhdbd tie sestry na 8kách si nesťažovali, boli dve. A ako ste sa dohodli Vy? Možno budete dve, to záleží od veľkosti nemocnice.

hsjdudhdbd
autor
Dnes o 14:14

@ina2405 nie my sme jedna osmickova cize ja a jedna bude dvanastkova ta sedi pri doktorovi pc ekg tlaky a ja odbery inf zaniest skumavky ked rzp pride a taky obeznik 😁

ina2405
Dnes o 14:17

@hsjdudhdbd to sa dá podľa mňa 🙂 veď uvidíš a skúsenosť cenná

henii
Dnes o 14:23

@hsjdudhdbd ja by som na urgent šla, mňa taká práca baví. Človek vidí naozaj že všetko a veľmi veľa vecí sa naučí. Ak tam budete len ako osmičková sestra tak sa to bude dať zvládnuť. Síce tam budete každý deň, ale víkendy a sviatky budete mať voľno. A keď sa vám tam páčiť nebude, aspoň budete mať skúsenosť 😊

hsjdudhdbd
autor
Dnes o 15:43

@henii ja som robila na jiske sama na neurologii mam skusenosti s akutnymi stavmi ja som po materskej preto sa tlacim na tuto ambulanciu ked pojde do skolky ˇˇˇ preto som chcela vediet ake to tam je no mna celkom skutne stavy bavia a aj plus to pre mna ze sa vzdy mam koho opytat co robit