Krásny deň prajem všetkým... Chcem sa spýtať, či niekto z vás pracuje z domu pre nejakú normálnu serióznu spoločnosť ako napr. virtuálna asistentka alebo telefonistka alebo niečo podobné administratívneho zamerania?
Ja pomáham znamemú v RK zháňať nehnuteľnosti a za každú predanu čo som odporučila mám peniaze. Nemusím ani nikám chodiť z domu.
crystalcall
@sarita510 crystalcall je blbosť...musis písať kedy ides vobec stat..nedaju ti ani notebook instaluju ti svoje programy v pc
@katka3121 ahoj, mna to zaujalo, mozes mi dat viac info do ss…vdaka
@sisi077 tak potom ked si na slusnej pozicii s dobrym prijmom, nechapem preco kvoli praci pises na modreho konika 🤦🏼♀️ kopec firiem ponuka aj full HO, staci otvorit profesiu. Nechapem preco chces robit asistentku alebo call centrum.
@milanemila Milá "nemilá", otázku som položila ja, takže prosím o nejakú adekvátnu odpoveď alebo rečnícke otázky nechať vo svojej hlave. Ďakujem...
@alickapusinka Píšem ss...
@sisi077 vsak ti pisem otvor profesiu, zadaj si filter na pracu z domu a mas tam kopec ponuk od serioznych zamestnavatelov. Co cakas, ze kto na modrom koniku ponuka serioznu pracu alebo tu hlada ludi do teamu okrem nejakych pofidernych MLM a pod.? 🤦🏼♀️
@milanemila Okrem profesie poznám aj iné pracovné portály, mňa skôr zaujímajú skúsenosti a podmienky za akých ľudia pracujú z domu, nežiadala som pracovné ponuky! Ďakujem ti za čas, ktorý si venovala svojim odpovediam, myslím, že nič prínosné mi už nemôžeš napísať.
@katka3121 dobrý deň. Mohla by som prosím vás poprosiť o bližšie info?!dakujem krasne
Tak pokiaľ neovládaš jazyk na komunikatívnej úrovni, tak asi máš v tomto smolu, lebo to už vyžadujú všade. Ale poviem ti - niektorým zaujatým zamestnávateľom je jedno, ako ovládaš cudzí jazyk, keď vidia, že nemáš titul pred menom napríklad. Netuším, či je to tvoj prípad.