Seriózna práca na doma

30. jan 2022

Ahojte. Viete o nejakej serióznej práci na doma?? Ďakujem

ivkazba
30. jan 2022

A čo seriózne vieš ty robiť? Či máme tipovať, či vieš účtovníctvo, tlmočiť a prekladať texty alebo programovať? Existuje obrovské množstvo prác na doma. Len na každú je potrebné mať nejaké vzdelanie alebo skúsenosti. O tých nepíšeš, takže ťažko radiť.

lukina20
30. jan 2022

mnozstvo firiem napr. Dell ma aktualne vela pozicii v style HomeOffice ak hladas nieco taketo... treba si popozerat profesiu a pod.
inak asi uctovnictvo, preklady z cudzich jazykov, mozno doucovanie, programovanie a pod.

zanka2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
30. jan 2022

@ivkazba ja som presne vedela, čo tu prečítam, keď otvorím ďalšiu tému "práca na doma" 😂 všimla si si, že v url vidieť, že s úplne identickým znením je to už téma č. 88? a kde ešte práca z domu, seriózna práca na doma, ...

marci987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
30. jan 2022

@spadnutaslivka to som si nevšimla. Ale premýšľam, že kde zohnať kryštálovú guľu. Lebo ozaj mi hlava neberie, odkiaľ akože máme vedieť, čo by tak autorka otázky mohla robiť.

autor
30. jan 2022

Prácou na doma som myslela výroba niečoho (v minulosti som videla že ženy vyrábali anjelikov asi to bolo kľúčenky) Neviem či to funguje aj teraz a nemám od toho veľké finančné očakávanie stačilo by mi par eur mesačne si privyrobiť... Urcite nie predaj cez katalóg a podobne.

magnolijka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sassam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lily_279
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uchadzaciaquamol
Odpoveď bola odstránená
Zobraz