Second hand - poraďte veľkosklady

corvina1
30. aug 2021

Ahojte dievcence. Ma z vas niekto second hand? J Mala by som skor zaujem o taliansky second hand a americky. Viete mi odporucit nejake velkosklady s vazne peknymi vecickami? Dakujem

martinkatinka
30. aug 2021

Asi ti tu nikto nikto nepovie svoje know-how a neprezradi dodavatelov. Ved mozes byt konkurencia.

dilino
30. aug 2021

Secotext v BB na Majerskej ceste 65D 0905/654-064. 0917/181-015.Skús tam majú pekný tovar a dobre akcie.

dilino
30. aug 2021

@martinkatinka čo by jej nikto nenapisal aká konkurencia ja mám na príklad sekáč v MT a ona v KE tak aka konkurencia asi si sa trošku pomylila.Ake know-how prečo by som jej nemala napisať odkiaľ je tovar.Divne zmyšľanie.

martinkatinka
30. aug 2021

@dilino nie dovne, obchodne 😉 ved moze kupit uz zabehnutu spolocnost so vsetkymi kontaktmi alebo to moze sama vybudovat a najst. Kazdy nejako zacinal, ale v dnesnej dobe uz ti nedaju navod ako. Ak si sikovny, tak to vsetko si musis vydriet sam.

corvina1
autor
30. aug 2021

@dilino ďakujem...zajtra im zavolám... skúsim zistiť aký tovar majú

oli18
30. aug 2021

@corvina1 Ja napíšem ako zákazníčka. Chodila som do istého sekáča a mali tam veľmi pekné veci. Hovorilo sa, že z Anglicka. Potom sa veľmi pokazili a vravelo sa, že už vozia z Nemecka. Od vtedy tam nechodím.

andreabug
6. sep 2021

@corvina1 ked som ja podnikala, kupovala a aj objednavala som v BB, mali pekne veci a pekne zabalene. Drzim palce v podnikani 🙂

andreabug
6. sep 2021

@corvina1 pozri na webe ten BB sekac. Maju aj online vyber balikov, aj poslu postou

dilino
6. sep 2021

@corvina1 pozri a uvidiš majú aj take rôzne sošky a veci pre zberateľov na kg v kartonových krabiciach.

arabela55
31. aug 2022

@dilino zdravím a predávajú tovar aj súkromným osobám keďže je to veľkoobchod?
Ďakujem

dilino
31. aug 2022

@arabela55 bez živnosti neviem. Skús tam zavolať alebo napísať tak TI povedia. Tam som dala tč.

arabela55
31. aug 2022

@dilino aha tak ďakujem🙂

dilino
31. aug 2022

@arabela55 neviem ako to je možno predaju aj bez živnostenského listu.