Sama na zmene

30. apr 2024

Ahojte, tí ktori ste sami v praci ako to zvladate? 😅 mam ponuku na novu pracu ktora mi vyhovuje lepsie platovo aj co sa tyka pracovneho casu, ale je to praca, kde by som bola sama a dost sa bojim ze ako to budem zvladat. Predsa je lepsie mat v praci aspon jedneho cloveka s ktorym by sa dalo aspon prehodit par slov

peti_2005
30. apr 2024

A nebudeš mať aspoň možnosť byť s kolegom/kolegyňou?

autor
30. apr 2024

@peti_2005 zial nie

nikha2809
30. apr 2024

Ja si to neviem vynachváliť, konečne nechodím do práce zo stiahnutým žalúdkom že kto čo kde zase koho ohovaral, pozerať sa na otrávené tváre, užívam si ticho kľud, áno len rádio si nezapnem 😃

01zuzana01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
larinka552
30. apr 2024

Ja som vacsinou s kolegynou ale ked som sama, uplne si to uzivam. Je to lepsie.
Ak mas byt s neprijemnym, negativnym clovekom, co siri intrigy a klamstva, sleduje ta a ohovora poza chrbat rovnako ako vsetkych ostatnych, tak 100% volis byt sama.

autor
30. apr 2024

@larinka552 @nikha2809 ano ked sa nad tym zamyslim z tejto strany tak je to urcite lepsie ako znasat ohovaracky a neviem co vsetko 🧐 len ja som vzdy pracovala minimalne este s jednym clovekom tak si neviem predstavit byt teraz sama 🥲 ze ako pojde ten cas pomaly, no snad si zvyknem

beky223
30. apr 2024

Záleží na tom, čo je to za prácu. Áno, ak máš byť s kolegom, ktorý je naprd, tak je to zlé, ale... Ja keď som bývala sama, keď vypadla kolegyňa, tak ten tlak sa nedal porovnať, proste keď sa hocičo pototo, tak je to len na tebe... Ale teda moja práca je o neustálom kontakte so zákazníkom, iné by to zase bolo, ak by som niečo robila sama bez ľudí...