S vedúcim sa zložito pracuje

30. nov 2022

Ahojte, nemám sa s kým poradiť v jednej veci. Totiž ide o to, že v novej práci mám takého vedúceho, s ktorým sa zložito pracuje. Je to chaotik, chronický sťažovateľ a naposledy mi vytkol takú banalitu, že normálne uvažujem, či má význam zotrvať v takom prostredí. Okrem spomínanej udalosti ma začína kritizovať vo veciach ako napríklad, že robím paniku a podobne. Ja som zvyknutá pracovať efektívne a naozaj pružne, mám rada, ak sú veci spravené ešte v deň zadania. Ale rešpektovala som jeho názor a snažím sa robiť pomalšie a pokojnejším tempom. Naposledy mi vytkol vec, ktorá bola predtým riadne dohodnutá, nezmohla som sa na slovo. Najhoršie je, že som sa zdôverila mužovi doma a ten sa uzavrel do seba a celý večer so mnou poriadne ani neprehovoril. Mám pocit, že som ho sklamala a že v žiadnej práci neviem vydržať, mám obavy, či ma ešte má rád. Prácu mám rada a baví ma. Je mi však ľúto, že nech sa snažím, ako najviac viem, tak stále to nestačí a že čo zasa bude. Som tam len pár týždňov. Mám ešte počkať a prípadne sa ozvať, keď bude zasa nepríjemný? Alebo radšej odísť? Úprimne, najradšej by som odišla, lebo viem, že sa jeho prístup nezmení a hlavne sa to bude stupňovať. Keď si však predstavím, že inde je to ešte aj horšie, tak fakt už neviem.

catlyn
30. nov 2022

Mila autorka, dala by som tomu cas. Netreba reagovat zbrklo, nadych- vydych. Zamysli sa nad kritikou, skus sa pozriet na vec z pohladu sefa a hlavne nech ti hlavou nechodia myslieniy, ze to bude horsie Kazdy den sa da zacat odznova, skus dat praci a ludom v nej este sancu, ved si sa pre nu sama rozhodla a ty vies najlepsie preco.

miadi
30. nov 2022

Mne nesedi slovo “ paniku.” Ze ti povedal ze robis paniku. Ta sa robi tak ze v kolektive ludi by si napriklad v lietadle vykrikla “ je tu bomba. “ a ludia by mali paniku ( ziadna bomba by tam nebola) Bud sa zle vyjadril Alebo si zle pochopila. Lebo na to reagovat ze ok budem sa snazit pracovat pomalsie .. nedava vyznamovo zmysel. Odhadujem ze povedal nieco ako ze robis veci uponahlane chaoticky. Ty si zvyknuta spravit veci v den zadania. To by bol kazdy sef stastny ak to robis “ spravne.” Ak to robis po svojom hop šup a nie tak ako to od teba chcu. Niekde si Musis priznat chybu . Lebo keby bol tvoj rychli vykon tak dobry ako si myslis .. tak dostanes chvalu nie kritiku. Z reakcie tvojho muza a z faktu ze v ziadnej praci dlho nevydrzis.. nemam pocit ze sef si na teba zasadol a je bezdovodne neprijemny . Praca ta bavi len šef ti vadi zamysli sa trochu hlbsie preco.

vevapeto
30. nov 2022

Možno by to chcelo ozaj spomaliť, evidentne by to vedúcemu viac vyhovovalo. S mužom prácu nepreberaj, vidíš, že ta nevie podporiť a pochopiť. Posťažuj sa radšej kamoške. Vieš, ja nepoznám prácu, kde je všetko ružové - buď je to dobrý flek ale naprd kolektív, alebo super kolektív a naprd práca, alebo aj kolektív je super aj práca ale zas máš drbnutého šéfa…To čo opisuješ nie je podľa mna na výpoveď, skús niektoré veci trošku zmeniť a odfiltrovať povahu šéfa…

melanta
30. nov 2022

Čo znamená, keď si napísala že máš pocit, že si muža sklamala, že v žiadnej práci nevieš vydržať? Pretože ak to znamená, že meníš prácu každého pol roka, potom si pol roka doma kým si nájdeš novú, tak by som sa nečudovala a bolo by na mieste sa zamyslieť, že chyba nebude na strane práce.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macko_usko222
30. nov 2022

poradim ti: že nič nie je čiernobiele a nie sú len škaredé a daždivé dni a zvykáte si len.Tvoj nadriadený sa zrejme správa necitlivo, lebo to asi inak nevie, alebo to v strese nevie.
Proste ak si vo vacsom kolektíve, sú tam rozne povahy a toto je tvoja nová lekcia naučiť sa vychádzat s roznymi ludmi.Skus to ešte vydrzat a nezdoverovala by som sa ludom u ktorych viem, ze nemozem ocakat doveru..Ked si ju nedostala u svojho muža, zamyslela by som sa, či mi taký muž stoji za to s nim zdielat priestor, cas, lasku, emocie..

zdenusa4
30. nov 2022

Nechala by som tomu ešte čas a proste niektoré veci si netreba brať nejak k srdcu. Si tam fakt krátky čas na to, aby so robila takéto unáhlené rozhodnutia zvlášť ak prácu potrebujete