Rozvrch zmien

12. apr 2024

Ženy môžem ja vedúcej navrhnúť ako môžem pracovať? Ide o to, že mi dala rozpis 5x8.5h a 1x 17h za 1 týždeň. Ja by som to rozvrhla napríklad pondelok a utorok - 8.5, streda - voľno, štvrtok - 17, piatok - voľno, sobota - 17. To len napríklad.
Ide o to, že neviem ťahať toľko dní za sebou. Nemám problém odpracovať 17ky ani 8ky ani nič podobné, ale potrebujem medzitým oddych. Chápem, že sa nemôže riadiť len podľa mňa ale tak nechcem sa do mesiaca totálne zničiť..

pribinak
12. apr 2024

Požiadať o úpravu rozpisu môžeš, možno tá pozitívne prekvapí a urobí tebou navrhnuté zmeny

ivuska027
12. apr 2024

Príde na to, ako máš spravenu pracovnú zmluvu a ako máš rozvrhnuty pracovný čas. V zásade, ak nerobíš dlhé-kratke týždne, tak mozes robit max 40hod týždenne. Nie 59,5, ako máš. Ten ďalší týždeň ako robíš? Máš nerovnomerne rozvrhnuty pracovný čas? Ako Ti toto vzniklo?

nelca84
12. apr 2024

17-ky? Co je to za pracu?

butterflyeffect
12. apr 2024

17? Ved to zakon neumoznuje-to je tak na inspektorat prace

rozculena
12. apr 2024

akože odrobíš celý týždeň a potom 17 ??? Potom máš koľko dní voľna?

lalenka33
12. apr 2024

To kde sa takto pracuje? Každý deň 8,5 je ešte OK. Aj ja som si v nemocničnej lekárni musela odrobiť 8 hod plus 30 min obed čiže som robila od 7 do 15:30 , ale hned nato 17 hodín? Zdravotníci bežne robia 24, ale následne majú aj volno.
Ja keď som robila 12, tak som robila 2 dni a 2 dni volno, 3 dni a 3 dni volno.

autor
13. apr 2024

Robím takto celý mesiac, žiadny budúci týždeň voľno. Jedine nedeľa a potom opäť

ivuska027
13. apr 2024

Tak takto v žiadnom prípade robiť nemôžeš. Môžeš robiť napr takto ako na fotke. Určite NEMÔŽEŠ robiť 60 hod týždenne.
Ale stále nevieme, čo máš v zmluve.

nelca84
13. apr 2024

Takyto pracovny cas zakon nepovoluje. Nehovoriac o tom, ze tie nadcasy nemozu byt vopred planovane. Nie su dodrzane odpocinky, zrejme poruseny aj pocet max. nadcasova... no cele zle
Vsetky odrobene hodiny mas aj na paske? Ci paska ukazkova a hodiny navyse beries na ruku?

rozculena
13. apr 2024

to by ma teda zaujímalo,kde sa takto porušuje zákonník práce 😨