Rozlúčkový email pred odchodom na materskú

vinea19
8. jún 2016

Ahojte, prosim Vas poradte mi nejaky kratky rozluckovy text pred odchodom na MD z prace..vobec nic ma nenapada :(
dakujem

adik64
8. jún 2016

Neviem, či to chceš posielať kolegom alebo obchodným partnerom, ale v každom prípade by som to formulovala ako poďakovanie za doterajšiu spoluprácu, popriať veľa úspechov a prípadne môžeš pridať kontakt na súkromný mail, resp. mobil s tým, že v prípade potreby ťa na nich zastihnú.

tobnuf
8. jún 2016

Ves neumieras 😂

vinea19
autor
8. jún 2016

@adik64 iba kolegom

vinea19
autor
8. jún 2016

@tobnuf to mas pravdu, neumieram, ale myslim, ze tym, ze mam kolegov po celom slovensku rada by som sa im podakovala za spolupracu 🙂

tobnuf
8. jún 2016

@vinea19 ved ja viem .. si srandu robim 🙂 ..

olifcek
8. jún 2016

@vinea19 ve dim napis, co im napisat chces. my nemozeme tusit, ake mate vztahy, aka je firemna kultura...

bluff
8. jún 2016

Dakujem vam za spolupracu. 🙂 Odchadzam na matersku. Darceky posielajte na adresu ... 😀

katka1981
8. jún 2016

@vinea19, neber to v zlom, ale skus pouzit vlastnu hlavu. Ja som tiez pisala email, ked som odchadzala od mojho milovaneho teamu do ineho a podaril sa mi velmi pekny mail. Na materskej osprosties nacisto, kym mas este hlavu v norme, tak ju skus pouzit. Uvidis po MD aka budes vypatlana, tak teraz si nesetri mozog a vymysli nieco sama. Nemusis vymyslat basnicky, napis co citis, je to uple jedno. Niekedy mam ozaj pocit, ze nikto nerozmysla, napise sem, ani vlastnu hlavu nepouzije. Porozmyslaj v klude, nieco pekne sa ti podari a budes so sebou spokojnejsia.

dominika6
8. jún 2016

@bluff na adresu....uprednostňujem hotovosť,príp šeky 😀 😀

olifcek
8. jún 2016

@katka1981 preco by mala byt mamicka na md vypatlana? 🙂 moja mala bola narocna na moj cas, ale i napriek tomu som vo svojej profesii neosprostela 🙂 citala som si clanky odborne publikacie a pod. 🙂 hoc aj desat minut denne 🙂

rica1
8. jún 2016

@olifcek ja tiez citam sledujem politiku a neviem co vsetko aaaale aj tak som zabudla npr vsetky telefonne cisla a to som vedela klapky minimalne 150ludi naspamet plus osobne cisla 200ludi naspamet a neviem nic a ten strach ze zabudnem cudzie jazyky 😢 😢 ako je pravda za na materskej proste ide clovek tak trochu dole vodou stou inteligenciou nemyslim teraz ze uplne osprostie ale tak ozivovat bude treba

tobnuf
8. jún 2016

@katka1981 hovor za seba.. ja sa tiez necitim vypatlana 😂

horana
8. jún 2016

@katka1981 Vsetky osoby, ktore si kupie akekolvek blahozelanie s uz predpisanym textom su vypatlane? Hmm, robi to aj sefka firmy kde robim, velmi schopna zena, ty by si ju uz na zaklade jednej info odpisala. 😠
Alebo vsetci ti ktori sa nechaju inspirovat uz existujucim versikom pri blahozelaniach,a pod. Taki netvorivi hlupaci, vsak?! 😀
Je snad jej vec na co sa opyta, nicmenej takato prkotina urcite nevytvara lepsi pocit zo seba samej, to je totalna prepojatost.

Ja som napr. (na rozdiel od teba) ani MR/RD neosprostela, vidis ake je to rozne, skor sa mi lepsie usporiadali priority a dozrela som, vedela som neskor lespie rozlisovat co je podstatne a co nie.

@vinea19 Ja som pri odchode rozluckovy mail nepisala (pre blizkych kolegov som usporiadala kratucke posedenie, kde mi odovzdali darceky 🙂 , inym som napisala len kratke info kto ma bude zastupvat), ani nepoznam moc ludi co by tak robilo, zalezi komu chces adresovat, neformalne kolegom, alebo formalne vzdialenejsim spolupracovnikom, ci obchodnym partnerom, alebo mix vsetkych? Od toho by sa odvijala forma.

orsi_h
8. jún 2016

@olifcek
@rica1 som na MD 3 mesiace a uz citim rozdiel.. hluuupnem 😀

olifcek
8. jún 2016

@orsi_h ne ne, nehlupnes 🙂 len mozog levituje kusok :D

orsi_h
8. jún 2016

@olifcek hej .. setri sa na ime casy 😀

katka1981
8. jún 2016

@olifcek, zavisi od dietata, ked ti dieta nespi, tak zabudni na studium, nedostatok spanku mozog likviduje. Ale ved ok, ajtak nech si to napise sama, urcite to zvladne.

katka1981
8. jún 2016

@horana, ako som uz pisala, zavisi od toho ako ti dieta spi, ked roky nespis, mozes byt zazracna, mozog bez spanku nefunguje. A ozaj napisat rozluckovy email mi pripada ako uplne jednoducha vec, ani by mi nenapadlo sa o tom s niekym radit, urcite takych mailov citala uz viac, takze je moznost sa aj tam inspirovat. Mne to ozaj v poslednej dobre pripada, ze ludia ani nerozmyslaju a hladaju barlicky a pomoc aj tam, kde netreba. Urcite je to vec, kt. zvladne bez pomoci. Ja som za poradenie, ale nie ozaj v banalnych veciach.

katka1981
8. jún 2016

@tobnuf, ze sa ta to vobec dotklo potom 😀

loginexistuje
8. jún 2016

Normalne napis cosi taketo

Vzhľadom na nadchádzajúce materské povinnosti sa chcem s Vami rozlúčiť a poďakovať Vám za podnetnú spoluprácu.

eeffka
8. jún 2016

ked mozem ja ako zamestnanec spolocnosti s 200ludmi kde kazdy citi potrebu pisat rozluckovy mejl... pls strucne a uderne.
4x do mesiaca citam ako je niekto stastny "za prilezitost osobnostne rast", "neradostne opusta kolektiv" a ine sentimentalne kecy...

obchodnym partnerom sa to oznamuje tak ze do podpisu sa da mala noticka aspon 2t vopred ze od 1.6.2016 nastupujem na MD, zastupovanie riesi pani XY.
Kolegom... od 1.6. nastupujem na cerpanie MD, zastupuje ma XY, kompetencie take a onake sa delia nasledovne ak ste v pozicii ze si to vieta zariadit a zostavam s pozdravom.

horana
8. jún 2016

@katka1981 Aj ja som mala nespavca, ono ma to vycvicilo zvladat prave tie stavy nevyspatia a pretecenia, prebudila sa schopnost fungovat z rezerv a na dlh v miere pri akej je nejake to zurokovanie mladych len slaby cajovy odvar. Jasne ze kym sa to deje je clovek out (ved na to MD/RD je), ale potom, je to ako trening, ja som si tiez predtym myslela ze ako mlada bezdetna ze take ako ja su vykonnejsie, ale nie je to tak. Teraz sa omnoho lepsie viem zasustredit, naozaj si rozvrhnut veci, kym sa da ist po podstatnom. Skratka realne viem makat viac ako masina, a to v tom dobrom aspekte. Skoda ze kopec zamestnavatelov to prehliada, nutno povedat ku svojej skode.

katka1981
8. jún 2016

@horana, kazdy organizmus zvlada deficit spanku po svojom, ja som vzdy potrebovala spavat 10 hodin, teraz som stastna ked mam cez vikend 8, ale ked mam 6, je mi to malo a roky som spavala menej ako 5 aj to s budickami a je to citilne. A je rozdiel ci to trva rok, dva alebo 6..... a samozrejme celkovo sa to odrazi po fyz. ak psychickej stranke na cloveku individualne. Ono je to uplne jedno ajkeby na MD zmudrela a urobila si VS, ved aj take su, napr. moja maminka, ale ajtak si myslim, ze ten email zvladne lavou zadnou aj bez pomoci. Ovela tazsie bolo pisat slohy na ZS a tu ju ani nikto znamkovat nebude, netreba sa toho bat.

pachucha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pachucha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jakub14
17. mar 2022

Dobrý ďeň , viem že toto je trochu tetradičná cesta ale potrebujeme pomoc stále sme nezohlali čo potrebujeme. Som vedúci tecnického odelenia našej školy pani zástupkyňa riaďiťela odchádza na materskú dovolenku máme jej zahrať v našom rozhlase njakú ludovú skladbu z ,jej menom Elena, alebo skladbu na odchod na materskú dovolenku.
Neviťe nám nijako pomocť?
V mene technického oddelenia našej školy ďakujeme.