Čaute je tu niekto prosím, kto pracoval v zahraničí? A je späť na svk? Uznal vám zamestnávateľ v zdravotníctve odrobene roky zo zahraničia??? Akoze vraj nechcú uznávať, ked ste odpracovali v domove dôchodcov ale iba zdravotnícke zariadenia... Akoze ja som pracovala z zdravotníckom zariadení, ale keďže som nemala Anerkennung, tak som bola iba "ošetrovateľska sila" a tí tupci mi nechcú uznať roky praxe...ved som nerobila upratovačku, ani v kuchyni ale medzi pacientami...
Ako pise predomnou Zs. Čo čakáš. Ak si robila len ošetrovateľku,neuznajú ti prax ako zdravotnej sestry. A keďže sa takto vyjadrujes,že tupci,o jednu nepríjemnu zdravotacku menej.
No to s tými tupcami si sa prejavila teda.. Ty nespĺňaš pravidlá, ale oni sú tupci.. typická slovač fakt
Nerobte hanbu.
Robila si zdravotnú sestru v tom zahraničí? Nerobila. Takže nie je akú prax uznávať. Navyše, to že si nerobila v zahraničí sestru, je tvoje rozhodnutie. Slovenské sestry robia v zahraničí aj ako sestry, ty si dobrovoľne robila ošetrovateľku. Takže jediný, na koho môžeš nadávať, si ty.
Si sestra a nejaké roky si nerobila prácu sestry ale ošetrovateľky? Síce si možno merala tlak.ale nepodávala injekcie.infuzie.odbery....tak? Takže prax ako sestra za tie roky ozaj nemáš.tak akí tupci?