Roky praxe - zdravotníci, ktorí sa vrátili zo zahraničia

7. feb 2023

Čaute je tu niekto prosím, kto pracoval v zahraničí? A je späť na svk? Uznal vám zamestnávateľ v zdravotníctve odrobene roky zo zahraničia??? Akoze vraj nechcú uznávať, ked ste odpracovali v domove dôchodcov ale iba zdravotnícke zariadenia... Akoze ja som pracovala z zdravotníckom zariadení, ale keďže som nemala Anerkennung, tak som bola iba "ošetrovateľska sila" a tí tupci mi nechcú uznať roky praxe...ved som nerobila upratovačku, ani v kuchyni ale medzi pacientami...

janinah
7. feb 2023

Si sestra a nejaké roky si nerobila prácu sestry ale ošetrovateľky? Síce si možno merala tlak.ale nepodávala injekcie.infuzie.odbery....tak? Takže prax ako sestra za tie roky ozaj nemáš.tak akí tupci?

nelca0510
8. feb 2023

Ako pise predomnou Zs. Čo čakáš. Ak si robila len ošetrovateľku,neuznajú ti prax ako zdravotnej sestry. A keďže sa takto vyjadrujes,že tupci,o jednu nepríjemnu zdravotacku menej.

cubo2
8. feb 2023

No to s tými tupcami si sa prejavila teda.. Ty nespĺňaš pravidlá, ale oni sú tupci.. typická slovač fakt

larazivago
8. feb 2023

Nerobte hanbu.

melanta
8. feb 2023

Robila si zdravotnú sestru v tom zahraničí? Nerobila. Takže nie je akú prax uznávať. Navyše, to že si nerobila v zahraničí sestru, je tvoje rozhodnutie. Slovenské sestry robia v zahraničí aj ako sestry, ty si dobrovoľne robila ošetrovateľku. Takže jediný, na koho môžeš nadávať, si ty.