Rodičovská dovolenka, zamestnanie a brigáda

ketrin1211
4. dec 2016

Ahojte som na RD ale som zamestnaná riadne na zmluvu.a chcem sa spýtať či počas RD možem isť ešte na brigadu na par hodín ale k inemu zamestnavatelovi.dalo by sa aj ked už mam jedneho zamestnavatela?ale zas aby som neprišla o materskú.dakujem

delmondo
4. dec 2016

Môžeš ísť na vklude na brigádu, aj na zmluvu. O rodičovský príspevok neprides

ketrin1211
autor
4. dec 2016

Ale ja som sa zamestnala este pred materskou a stale mi trva pracovny pomer.a teraz som chcela ist na par hodin na brigadu ale inde.mohol by to zistit moj zamestnavatel?dakujem

delmondo
4. dec 2016

Môžeš byť zamestnaná U viacerých zamestnávateľov naraz, či si na rodicaku, alebo normálne pracuješ. Pokiaľ to nemáš uvedené v pracovnej zmluve. Je to úplne normalne

ketrin1211
autor
4. dec 2016

Takze brigada moze a pracovna zmluva nie?

delmondo
4. dec 2016

@ketrin1211 môžeš aj jedno, aj druhé. No ak máš v zmluve ustanovené, že nesmies súčasne vykonávať podobnú cinnost, tak nie. Takisto, ak obaja zamestnávatelia majú podobný predmet činnosti, tak by si toho svojho mala vopred informovať
https://www.advokatnawebe.sk/riesene-otazky/83-...

kubinka1
9. dec 2016

Milé mamičky, sme detské centrum v Bratislave ( staré mesto), sídlo v trojposchodovom rodinnom dome, s bazénom. Máme aj prevádzku plávania dojčiat a iné aktivity pre detičky. Hľadáme podnikavú mamičku, mamičky, ktoré by mali záujem spolupracovať a využívať priestory v našom centre, cca 80 m2, 3 pekné miestnosti, plus kúpeľňa s detským vybavením a zimná záhradka , všetko zariadené detským nábytkom, montessori hračky. Doobeda je tam adaptačný program škôločka, radi by sme priestor niekomu ponúkli v ostatných dňoch , plus poobedia na rôzne aktivity pre detičky, mamičky s deťmi, ( kurzy pre detičky, opatrovanie detičiek, priestor pre detský psychológ, logopéd, a iné).
V prípade záujmu napíšte právu, ďakujem .