Robíte prácu, ktorá vás baví?

26. sep 2024

Mamky, v práci robíte to, čo vás baví? + kľudne napiste, čo robíte a výhody nevýhody.

kaktusik007
26. sep 2024

uz celkom ano, ale ked vystudujem ucitelstvo matematiky bude to lepsie - to mam taku meetu na najblizsiu desatrocnicu 😀

summerparadise
26. sep 2024

ano - uz 21 rokov v jednej firme (boze znie to strasne 😀).. naštastie som si tu prešla viacerými oddeleniami, nakoniec som po materských skončila na marketingu a táto práca ma nesmierne baví.. stereotyp tu nehrozí 😀
Najvacsia výhoda je tu kolektiv - sme si tu ozaj sadli vsetci...a to urobí velmi veľa...denne sa tu tolko nasmejeme..
Dalsia vyhoda - kedykolvek ked potrebujem sa viem "prepnut" na home office..
nevyhody - znie to divne ale asi ziadne 😀

panonia
26. sep 2024

Som zdravotna sestra, ano bavim ma to. Vyhody- počas pracovnej doby si vybaviš lekarov 😀, nevyhody - nočne, vždy som taak rozbita na druhy deň. Kvôli lepšiemu platu si musiš zvyšiť kvalifikaciu a cestovať ďalej za pracou...

guiseppinka
26. sep 2024

Ano, pracujem v oblasti, ktora ma bavi. Vyhody - mame skvely kolektiv, flexibilny pracovny cas, obcas mozny aj Homeoffice a zaujimava praca s ludmi. Nevyhody - po povodniach sialene dlhe dochadzanie, vela byrokracie a niektori klienti su otrasni... ale na praci s ludmi je uzasne to, ze nikdy nevies kedy ta kto naserie🤭🤭🤭

lindous
26. sep 2024

Sú dni, kedy si pofrflem, ale nemenila by som, celkovo ma to čo robím (vo výskume) baví😊 vyhovuje mi časová flexibilita, že to nie je monotónne a stereotypné, nie je to ani sedavá práca, ani nemusím byť nonstop na nohách, možnosť cestovať (stáže, konferencie)… nevýhodou rozhodne je podfinancovanie vedy a výskumu a byrokracia, niekedy je to veľmi frustrujúce (nemyslím nutne platy)

hankab
26. sep 2024

Robim kancelarsku pracu, ktora ma bavi a naplna. Vyhovuje mi pracovny cas, skvely kolektiv - napriek tomu, ze nas je v kancli 8 si skvele vychadzame a sme super team. Aj plat a dostupnost je fajn - 18km od bydliska. Co mi vyhovuje menej je obcas velmi velky stres, neuroticky nadriadeny, ktory ma pocit ze nikto nie je mudrejsi ako on, nadcasy a zopar hlupych kolegov, ktori nam stazuju pracu 😅

queen_mary
26. sep 2024

Robim marketing a pr. Je to skvela zaujimava praca. Vyhodou su dobre platy, homeoffice mozny vo vacsine pripadov. Nevyhoda - ak je krizovka, musis robit aj v piatok vecer 😀

gab1sol
26. sep 2024

Áno, našťastie mi bolo vždy umožnené si prácu vybrať a preto som nezobrala čokoľvek. A aj keď moja dnešná práca má aj nevýhody, výhody vysoko prevyšujú a nemenila by som. Ale teda platí, že samotná podstata mojej práce ma baví. Robím analytika v banke.

brona235
26. sep 2024

Ano. Som sestra na internom oddeleni.

mia2906
26. sep 2024

Ani nie(som v administratíve )..a ani neviem doteraz čo konkrétne by ma bavilo a napĺňalo.

20erika07
26. sep 2024

Baví, aj keby ma nebavila ,nič lepšie za ten plat a par metrov od domu tu nedostanem 🙂 kolektiv sme super, ďalšie plus. Pracovná doba pre mna vyhovujúca. 16 rokov som tu. Akurát, že sme pod štátom a štát nevie efektívne riadiť svoje firmy... to je jediná nevýhoda

dancingqueen321
28. sep 2024

Bavi, ale asi uz nie dlho. Nema ma co motivovat. Administrativna pozicia. Pozicie, o ktore mam ja zaujem, s vysokou senioritou, si drzia len pre darmozracov typu rodeny nemec/francuz/talian (kazda firma odinakial). A fakt, ze od slovakov chcu vzdy len tu spinavu a lacnu robotu beriem ako velke negativum, pre nas nie je priestor na karieru. Slovaka tam nikdy nevezmu.

adonish
3. okt 2024

Ano, práca ma baví 😊 som tu sice len od augusta, ale práca je super aj kolektiv. Vyhodou je flexibilny pracovny cas, dovolenka nad ramec zakona, neriesia, ze sa chodí na OCR (pri mamach s tym rataju) a PN 😊 urcite je ich viac, ale tieto mi napadli ako prvé.
Nevyhody - fuha ani neviem, zatiaľ som nenasla 😊
Kazda moja praca mala svoje výhody a nevýhody. Ako matka malych deti mam ine priority ako predtým 😊