Remote job - skúsenosti

3. júl 2023

Dobry den,

Ma niekto skusenot s touto spolocnostou ktora ponuka pracu?
Ďakujem

melanta
3. júl 2023

Je to v podstate agentúra, ktorá robí nábory pre iné firmy. Primárne pre tie, ktoré sídlia v Poľsku. Nemám na nich žiadne negatívne ohlasy.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. júl 2023

@melanta isla si cez tuto agenturu do prace ? Ty alebo niekto tvoj znamy ? 🙂

melanta
4. júl 2023

Nie, nevyužila som služby tejto agentúry. Ja som headhunter (hľadám kandidátov pre mojich klientov), takže nejaký ten prehľad medzi agentúrami mám. Môj názor je, že nebála by som sa riešiť cez nich prácu.

autor
4. júl 2023

@melanta jeej ked si headunter😇 prosim ta vies poradit firmy ktore ponukaju 100 HO? Oslovim aj tu agenturu. Na ake pozicie zhanas ludi ?

melanta
4. júl 2023

Konkrétne firmy, ktoré ponúkajú full remote ti neporadím. Väčšina veľkých firiem a korporátov ponúka aj pozície full remote. Ale všade ide o iné pozície, ktoré takto ponúkajú. Čiže všeobecná odpoveď na toto neexistuje. A často full remote ponúkajú už zabehnutým zamestnancom ako benefit. Čo sa týka mňa, hľadám väčšinou vyšší a vysoký manažment pre klientov mimo SR. Mávam aj full remote administratívne pozície, ale tam je vždy požiadavka na anglický jazyk C1 vrátane odbornej terminológie a plus ďalší jazyk C1 (najčastejšie mávam francúzsky a arabský jazyk).