Ahojte. Chcem sa opýtať na Vaše skúsenosti s firmami,spolonosťami, ktoré robia kurzy. Chcem začať robiť niečo v salóne- ako kozmetičku, gelové nechty, alebo niečo podobné. Neviete mi poradiť kde sa na to dovzdelať? Prípadne ak máte skusenosti s kurzami, tak akými konkrétne? Nie sú to lacné záležitosti, tak nechcem šliapnuť vedľa. Poteší aj nejaká konkrétna skúsenosť atď. Ďakujem za recenzie ;)
tiež odporúčam amos. mám za sebou tento kurz na nechty ( http://www.amosk.sk/kurz/4.REKVALIFIKACNY_KURZ_MANIKURA_A_NECHTOVY_DIZAJN__:_gelove_a_akrylove_nechty_str__zdobenie_nechtov ) a ako píše roamers , bavilo ma to a celý kurz stál za to.
pridavam sa k doporuceniam pre amos. urcite neolutujes
Ahoj, ja som tiež takto začala, ale kamoška ma salon a vzala ma tam na zivnost normalne. Som si urobila kurz na kozmeticku a permanentny makeup. U nas nieco take nie je, tak som chodila so BA, bol to ten amos-k a dohodla som sa s nimi aj na splatkach. Mne ten kurz vela dal a bola som spokojna. Bolo to super, aj kamoska si nakoniec dorobila permanentny makeup.
Ďakujem Vám, tak mám asi rozhodnuté, aj tak som iné a lepšie kurzy nenašla. A neviete mi teda ešte poradiť čo si zvoliť a akým smerom sa uberať. Či si toho vybrať viac alebo sa radšej zamerať len na jedno?
Kočky nájde sa tu niektorá čo bola na kurze inde ako v Amose a bola spokojná? lebo ja som z TN a dochádzať 4 krát týždenne do Ba je dosť nákladné. Napríklad neviem nájsť či Truscada robí aj svoje kurzy, to je v žiline a to by mi bolo fajn. Ak máte niektorá dáke info aj ohladom iného kurzu v okolí TN budem vďačná. Napr Piešťany atď. Vopred vďaka.
Ahoj, dôležité je či si si urobila nejaký prieskum a bude o to v meste záujem, aby si zbytočne nevyhadzovala peniažky, alebo či máš dosť príležitosti, kde novo nadobudnuté zručnosti využiť ;) Kamarátka tiež skúsila AMOSK a myslím, že poskytujú kvalitné služby, len sa správne rozhodnúť, pretože ona to nakoniec až tak nevyužila.
@miriam511 no ja praveze som na urade prace a zistila som ze existuje repas (projekt uradu prace ze prefinancuju rekvalifikacny kurz) avsak iba do 30.11. dovtedy treba kurz ukoncit. ale agentury v okoli co robia cez repas tak prave manikurovy kurz neotvaraju. keby som si to mala sama platit tak to asi nie.
Ahojte. Ak má niektorá z Vás záujem, budem robiť kurzy v juli predlžovania a zahusťovania mihalníc všetkými spôsobmi. Pridávam par fotiek mojich prác . Cena kurzu 400€ so štartovacím balíkom, ktorý Vám dlho vydrží s kvalitnými produktmi. Kurz je kompletný a veľmi podrobný od A po Z. Ak máte záujem o bližšie informácie ma kontaktujte do správ na MK, alebo na email disha11@centrum.sk ☺
ahojte chcem sa opytat ci niekto robil kurz v nitre u pani vicanovej
Prosím vás, viete mi poradiť kurz NEJ v Bratislave v rámci RE-PAS? Ďakujem.
Otváram túto tému. Som momentálne zamestnaná s dieťaťom vo veku 2 rokov - maly navštevuje jasle. Ale chystám sa odísť z práce a chcela by som navštevovať nejaký kurz.
Viem sa zaradiť do evidencie a uchádzať sa o kurz aj keď mám dieta do 3 rokov (tj mala by som byť este na rodicaku).
Zajtra sa pôjdem spýtať na úrad práce ale či náhodou nema niekto skusenost 🙂
Už teraz si idem sama zaplatiť anj kurz, ale chcela by som aj cisco a to už je iná pálka
@katuska2709 ano pocas poberania rp je mozna evidencia
Ahojte kočky prosím vás poradili by ste mi prosím. Kvalitný kurz na mihalnice ba a okolie dakujeeeeeem
Ahoj môžem sa spýtať či si si robila kurz kozmetiky u pani Vicanovej
Baby môžte mi niektorá poskytnúť materiály z kurzu kozmetika? Ak áno napíšte mi
@roamers ahoj môžem ti ohľadom kurzu napísať pár otázok ?
@nellka2304 ak je to este aktualne, tak ano
@miriamka001 Zdravím a přidávám se k dotazu na rekvalifikační kosmetické kurzy. Také by mě moc zajímalo jak takové kurzy probíhají a potom tedy zejména cena. Já se zabývám permanentním make-upem a chtěla bych si udělat tento kurz na oční linky https://ar-aesthetics.cz/course/kurz-mikropigme... Máte prosím některá zkušenosti s tímto konkrétním kurzem? Předem moc díky a mějte se hezky.
Ahojtee vedeli by ste mi niekto poradiť kozmetický kurz v KE?
Ahojte, ja hladam dobry kvalitny kurz kozmeticky v Bratislave - najlepsie dermakozmetiky, ktory by bol vhodny aj ako start na pracu v kozmetickom salone. Dakujem
Amos v bratislave. www.amosk.sk
Robila som si kurz kozmeticka, kedze mamina ma kozmeticky salon a clovek nikdy nevie, ci sa mu to nebude hodit. Kurz bol velmi fajn a dokonca ma to aj bavilo aj mi to slo 🙂.
Ak sa chces vyhnut plateniu, treba sa dat na urad prace a tam tusim musis byt 3 mesiace a potom mozes zaziadat o rekvalifikacny kurz. Urad prace ti to preplati, si zisti podrobnosti.