Rekreačný poukaz - zamestnanec idúci do dôchodku

sonickaik
5. jan 2025

Ahojte.
Neviete náhodou, či zamestnanec, ktorý má nárok na tento poukaz ale ide o mesiac do dôchodku (začiatkom februára) ho môže ešte v priebehu januára využiť? Či tam nie sú v tomto nejaké obmedzenia.
Pýtam sa za svokru- v utorok sa to v práci dozvie,ale radi by si objednali pobyt už teraz a nevie ako to je. Ak má s tým niekto skúsenosti a pozná odpoveď - vopred ďakujem.

slavkadi
5. jan 2025

@sonickaik príspevok na rekreáciu? Áno, kým je v pracovnom pomere, tak si môže uplatniť.

sonickaik
autor
5. jan 2025

@slavkadi áno áno to,pardon- možno som to zle pomenovala. Ďakujem!

lenka7477
5. jan 2025

Určite nech to využije 🙂

sonickaik
autor
5. jan 2025

@lenka7477 tiež si myslím 🙂

lenka7477
5. jan 2025

Ak ho budú objednávať - musí byť na jej meno, aj platba za pobyt musí byť z jej účtu . Do 30 dní odovzdať - aby jej to preplatili.

sonickaik
autor
5. jan 2025

@lenka7477 aj platba musí ísť z jej karty? 😯 Chceli sme to zaplatiť my s manželom,nech sa jej vráti ešte aj bonus dodatočne tých 55%, aj má uhradený pobyt. Tak ďakujem veľmi pekne za upozornenie,to sme netušili.

lubmar
5. jan 2025

Svagrovi koli tomu neuznali v praci rekreacny prispevok,a to mu brat zaplatil kartou iba zalohu,ostatne si on doplacal zo svojho uctu.Ale nakolko nebola cela platba z jeho uctu,tak mu to v praci neuznali.

sorciera24
5. jan 2025

@sonickaik jasne, nech vyuzije, kym pracuje, ale naozaj musi to byť zapaltene bud z jej učtu alebo v hotovosti (inak to neuznaju)

lenka7477
5. jan 2025

@sonickaik z jej účtu veru

namornicka
5. jan 2025

Mne to tiež neuznali a to platil manžel z účtu, ktorého ja nie som majiteľ (disponent je niečo iné).

sonickaik
autor
5. jan 2025

Ďakujem krásne dievčatá za cenné rady! ♥️

lenka7477
5. jan 2025

@sonickaik nech si to mama hlavne užije ! 👍👍👍

nelka93
6. jan 2025

@sonickaik posli jej na účet peniaze a nech to uhradí zo svojho

lenka_da
6. jan 2025

Ak to zaplatíte z vášho účtu, tak nemá nárok na príspevok.

lenka7477
6. jan 2025

a ešte ma napadlo , ak budú mame vystavovať faktúru , musí byť na jej meno a niektorý zamestnávateľ požaduje aj meno niekoho , kto s ňou bol . Ak pôjde s manželom napríklad. Môj muž to tak u zamestnávateľa má nastavené.
Pri odovzdávaní dokumentov treba potom doložiť aj potvrdenie o tom, že peniaze za pobyt odišli z jej účtu , , vyplnené tlačivo a faktúra z pobytu .

sonickaik
autor
6. jan 2025

@lenka_da áno rozumiem, ďakujem

sonickaik
autor
6. jan 2025

@lenka7477 ďakujem!