Ahojte.
Neviete náhodou, či zamestnanec, ktorý má nárok na tento poukaz ale ide o mesiac do dôchodku (začiatkom februára) ho môže ešte v priebehu januára využiť? Či tam nie sú v tomto nejaké obmedzenia.
Pýtam sa za svokru- v utorok sa to v práci dozvie,ale radi by si objednali pobyt už teraz a nevie ako to je. Ak má s tým niekto skúsenosti a pozná odpoveď - vopred ďakujem.
Určite nech to využije 🙂
Ak ho budú objednávať - musí byť na jej meno, aj platba za pobyt musí byť z jej účtu . Do 30 dní odovzdať - aby jej to preplatili.
Svagrovi koli tomu neuznali v praci rekreacny prispevok,a to mu brat zaplatil kartou iba zalohu,ostatne si on doplacal zo svojho uctu.Ale nakolko nebola cela platba z jeho uctu,tak mu to v praci neuznali.
@sonickaik jasne, nech vyuzije, kym pracuje, ale naozaj musi to byť zapaltene bud z jej učtu alebo v hotovosti (inak to neuznaju)
Mne to tiež neuznali a to platil manžel z účtu, ktorého ja nie som majiteľ (disponent je niečo iné).
Ďakujem krásne dievčatá za cenné rady! ♥️
Ak to zaplatíte z vášho účtu, tak nemá nárok na príspevok.
a ešte ma napadlo , ak budú mame vystavovať faktúru , musí byť na jej meno a niektorý zamestnávateľ požaduje aj meno niekoho , kto s ňou bol . Ak pôjde s manželom napríklad. Môj muž to tak u zamestnávateľa má nastavené.
Pri odovzdávaní dokumentov treba potom doložiť aj potvrdenie o tom, že peniaze za pobyt odišli z jej účtu , , vyplnené tlačivo a faktúra z pobytu .
@sonickaik príspevok na rekreáciu? Áno, kým je v pracovnom pomere, tak si môže uplatniť.