Mamičky čo hovoríte na prácu recepčnej ale v kaderníctve ? 🙂 Čo potrebujem ovládať je to celkom iné ako v hoteli 🙂
@1bonez1 nemusíš mať vôbec obavy, je to podľa mňa veľmi jednoduchá práca. Telefonovať vieš, písať tiež a to je asi tak všetko, čo potrebuješ. Možno ešte nejakú jednoduchú administratívnu prácu po tebe budú chcieť, určite nič, čo by nezvládol každý, kto používa PC na užívateľskej úrovni. Pokiaľ je to v KE, tak pochybujem, že by vyžadovali cudzí jazyk. Možno v nejakom veľkom, renomovanom salóne, ale ak je to malé kaderníctvo, tak myslím, že nie. Ale dám ti tip: keby som vyberala ja, pozerám na to, aký má kto hovorený prejav - či je kultivovaný, ako sa vyjadruje a pre túto pozíciu aj v akom stave má vlasy a vzhľad celkovo 😉
@lilimoni mali napísané angličtina, nič viac akú úroveň tak nieje to hotel takže nemyslím že nato budú tak dbať🙂 teda dúfam :D
@alaguema áno presne nato som myslela, že to budú brať do úvahy aj oni nakoľko administratívne činnosti mi nerobia problém, komunikácia tiež nie a vlasy mam pekné :D :D tak dúfam že budú milý a mať očakávania ako ja 🙂
pokial je to kadernictvo tak moze byt ze objednavaju vlasy urcene na predlzovanie a vacsinou su dodavatelia zahranicny, tak preto mozno komunikacia s nimi v aj..... 🙂
Tak to je ozaj ze narocna praca... treba sa pedantne pripravit! ale pravda,ak by si pohovor nezvladala tak tvoje pekne vlasy budu isto body k dobru 😁 😂
jednoducha praca... nemas sa coho obavat
podla mna je to este jednoduchsie, asi budes objednavat zakaznicky pre jednotlive kadernicky a inkasovat peniaze, mozno aj robit nejake objednavky roznych kozmetických vyrobkov, neviem co od teba vyzaduju, podla toho kde to je, mozno aj nejaky cudzi jazyk musis ovladat