Realitná maklérka - skúsenosti

8. dec 2023

Ahojte prosím robíte alebo robili ste niekto realitnú maklérku? Som priamo z Bratislavy, nehnuteľnosti by som predávala Bratislava a okolie 40km cca. Výhody, nevýhody a dá sa z toho vyžiť? Dostala som ponuku cez hallo reality, BEMI a Remax. Ďakujem pekne za všetky info.

Robím už 12 rokov s ľuďmi ako manažér, plány a čísla má už vyšťavujú, preto premýšľam nad zmenou.

Ďakujem za každé info.

martinmmartin
8. dec 2023

cisla ta vystavuju a chces robit realitacku?
Priprav sa na ludi co neznasaju robit rozhodnutia. Budes ich vediet dokopat k urobeniu najvacsej investicie v zivote?
Budes vediet zvladat zosypanie sa velkeho predaja s velkou proviziou na poslednu sekundu? Konkurenciu ostatnych realitakiv co v tom vedia chodit a vedia si klientov vyberat budes zo zaciatku zvladat ked ti ostanu ba "odpadkovi" klienti z ktorych takmer nic nevytlacis?

autor
8. dec 2023

@martinmmartin nie sú čísla ako čísla 🙂

martinmmartin
8. dec 2023

Hlavne je ci si si nahodou nezvykla na presny a pravidelny zaruceny prijem a zariadila si si podla toho zivot. Ako realitacka budes mat uplny rollercoaster v prijmoch a zivot si budes musiet vediet okamzite prisposobit vypadku. Ziadne velke planovanie, zivotne dolezite odkladanie v tucnych mesiacoch a pod.
A tiez mame vysoke urokove sadzby cize ovela menej ludi dosiahne na kupu ale realitakiv asi moc neubudlo.

melanta
9. dec 2023

Tu máš celkom dobrú odpoveď. Ale ako dlhoročný manažér by si mala mať široký prehľad a mala by si toto vedieť zhodnotiť. https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/praca-realitny-makler-3/

157misicka
5. feb 2024

Môžte má kontaktovať, mám realitnú kanceláriu v TT, žiadna franciza