Reagujem na pracovné ponuky a nikto sa mi neozýva

julka828
11. máj 2023

Ahoj. Rozposielam si zivotopisy reagujem na ponuky a nikto sa neozyva nikto neodpise nezavola. Ako si mam najst potom pracu ? Pritom sa hladim na take pozicie upratovacka predavacka a podobne.

nuci616
11. máj 2023

Nenechaj sa odradit. Mozno im toho chodi vela a nemaju cas na vsetko reagovat, tak to vacsinou aj byva, ze kontaktuju tych, co si len vyberu. Posielaj si aj nadalej, raz to musi vyjst 🙂

bublinka1426
11. máj 2023

@julka828 viem o com pises. zial je vela zaujemcov. ale tiez mi to nejde do hlavy, mam aj prax a neozyvaju sa. CV mam dobre napisany, novodoby...takze nechapem. treba skusat a nezufat

a viem je to na palicu

t1nusa
11. máj 2023

@julka828 skús si zverejniť svoj životopis aj priamo na profesii a sprístupni ho firmám, možno ťa niekto osloví aj takto ☺️ pripadne vyskúšaj v mieste tvojho bydliska kontaktovať priamo obchody alebo inštitúcie kde hľadajú posily, aj na stránkach firiem častokrát mozes nájsť ponuky práce ☺️

kvetinka75
11. máj 2023

@julka828 skús sa popýtať aj známych, kamarátiek a tak. Nikdy nevieš. Odkiaľ si?
Máš deti, si slobodná? Možno by som skúsila aj niečo mimo bydliska.

zeldia
11. máj 2023

@julka828 chod tam osobne, jednak si pozrieš potenciálne pracovisko a potom das jasne najavo svoj záujem u nich pracovat. Ak si tam už poslala životopis chod do predajne a povedz že si poslala životopis a chcela by si vedieť či je volna pozícia aktuálna a ak áno aké su podmienky a s kým by si mohla hovoriť o potenciálnej možnosti u nich pracovat. Ak je to firma kde chces upratovať tak sa spytaj na sekretariáte to iste že máš záujem o prácu podlala si CV a či je to aktuálne.

julka828
autor
11. máj 2023

@kvetinka75 hej pytala som sa uz tak po rodine jedno miesto teoreticky ale to len na leto a mne treba nieco dlhsie

julka828
autor
11. máj 2023

@bublinka1426 ano je vsade kazdy vravi ze kto chce robotu si najde ale nejak to neplati 😔

zmrzlinka2021
11. máj 2023

@julka828
A akú pozíciu hladas? Niečo odborné, manazérske...či čo?

Lebo dnes je extremny nedostatok kvalitnych ludí všade. Mám velmi vela priatelov, čo majú firmy po celom slovensku a toto im bráni neraz v rozširovaní podnikatelskej činnosti. Nevedia zohnať ludí, čo CHCU pracovat, chcu sa učiť novým veciam...

CV máš dobre napísané? Ohúri? Poviem si, že waw, teba chcem! Alebo si fluktuant?

Aká je tvoj silná stránka?

zeldia
11. máj 2023

@zmrzlinka2021 s tým waw životopisom by som nepreháňala lebo klamstvo sa prevalí ovládam španielsky jazyk základná úroveň a na pohovore sa dozviem že si kupil knihu pre samoukov a už ju ma na stole. Inak potvrdzujem že sme vyľudneni kvalitní ľudia tu už nie sú bud sú prec alebo nehľadajú zamestnanie. My už berieme vsetko.

bublinka1426
11. máj 2023

@julka828 :(

ja viem. a nechapem, ja mam aj prax aj skolu..a prt. nechapem co vlastne chcu. alebo mame na cele nalepka, bacha zena po rodicaku s malym dietatom achtung achtung...

alebo chcu vsade same mlade bezdetne ci dochodkyne?

julka828
autor
11. máj 2023

@zmrzlinka2021 hlasim sa na take ako upratovacka a pokladnicka a podobne

julka828
autor
11. máj 2023

@bublinka1426 ale ta mlada bezdetna asi tu rodinu bude chciet

bublinka1426
11. máj 2023

@julka828 ano ale kolke ''klamu'' ...vacsinou sa pytaju kde sa vidite o 5 rokov...ziadna neprizna ze rodina, pokial tu pracu naozaj chce,

julka828
autor
11. máj 2023

@bublinka1426 no to ano. Este k nam do dediny hladaju casnicky tak rozmyslam len to neviem ako zladim a detmi zo skolky kto by ich vybral 😔

zmrzlinka2021
11. máj 2023

@julka828 manžel vyberie

kvetinka75
11. máj 2023

@julka828 manžel, suseda, babka, nie je tam niekto taký kto nemá čo robiť, je doma na dôchodku a môže vypomôcť?

limoncino
11. máj 2023

Skús nereagovať na konkrétne ponuky, ale pošli si CV do firiem, ktoré sa venujú upratovaniu. Držím palce

julka828
autor
11. máj 2023

@limoncino to mi nenapadlo dakujem

mira0611
11. máj 2023

@julka828 ahoj, aj ja som takto bola, len som bola vo vypovednej lehote. Cca. 2 tyzdne pred vypovednou lehotou som mala 3 prac.ponuky a nevedela som si vybrat.

mira0611
11. máj 2023

1,5 mesiaca sa mi nik neozval.A to denne som posielala na cca. 3-4 miesta.
Dokonca som sa prihlasila aj na miesto kde som si bola ista, ze ma zoberu. Kedze potrebovali osobu, ktora vie po madarsky, slovensky, cesky a anglicky, do Madarska, prac.ponuka bola v SJ a nezobrali ma lebo nemam madarsku adresu.
Neboj sa, oni sa ozvu.

julka828
autor
11. máj 2023

@mira0611 ked som z toho taka az nervozna uz. Potrebujeme uz peniaze chcem dajaku pracu a nikto nic

mira0611
11. máj 2023

@julka828 viem, aj ja som bola tak isto.
Zatial nejaku brigadu nevies si zohnat?

simca06022011
11. máj 2023

skus ich kontaktovat aj inak ako len suchym poslanim emailu, na taketo miesta mavaju vela zaujemcov. Poviem ti tak, na inzerat mi kolkokrat prislo aj 200 zivotopisov v priebehu par dni, to nebolo mozne ani precitat vsetko nie to este odpovedat. Jedine nejakou automatickou spravou... vezmi teraz tu pracu na leto a popri tom si hladaj dalsiu.
Ake som si ja hladala, a to odbornu poziciu, aj prax aj vsetko som mala.. rozposielacky mesiace... zobrala som teda co bolo a mne sa zacali ozyvat prisaham po 3-4mesiacoch od odoslania CV :DDD