Reagovala som na pracovnú ponuku a ešte mi nevolali

13. jún 2024

Ahojte, 1x v živote som reagovala na pracovnú ponuku, nemám prehľad ako to chodí.
Ponuku pridali pred hodinou s nástupom ASAP, reagovala som okolo 16:15, na profesii mi už o 16:20 vypísalo, že videli môj životopis. Pozrela som ich otváracie hodiny, pracujú do 16:30.
Je ešte šanca, že mi zavolajú? Totiž ak to už videli a sú ešte v práci, asi by zavolali v prípade záujmu, nie?
Naozaj neviem ako to chodí, u nás vo firme hneď ako si prečítajú životopis a majú záujem, volajú.

zmrzlinka2021
13. jún 2024

To nemyslíš snáď vážne. Dajú si cv dokopy a kľudne aj budúci týždeň budú volať tým, ktorí sa im budú pozdávať

esmey
13. jún 2024

Väčšinou volajú tak do minúty max. dvoch po pozretí životopisu, takže asi smola

mirkam3
13. jún 2024

@esmey 😂

sisa_s
13. jún 2024

16:31...nuz, tak nic z toho

nikaeli
13. jún 2024

@sisa_s možno majú večerný home.office 😛

sissy27
13. jún 2024

ASAP neznamená, že od zajtra by mal nastúpiť ten, kto sa prvý ozval. Majú nejaký termín, dokedy zbierajú ponuky, potom vyberú vhodných kandidátov a s tými si potom dohodnú pohovor.
Môže sa stať, že sa ti neozvú vôbec, lebo nevyhovuješ ich požiadavkám.

really8
13. jún 2024

Dufam ze aj ty si taka sikovna v praci.

caroline_
13. jún 2024

Kľudne sa ti môžu ozvať aj po týždni ci dvoch. Predstav si ze im denne príde 1000+ životopisov, kazdy jeden si musia prejsť. A inak, z mojej skúsenosti, cca na 100 odoslaných životopisov sa ozvu tak 10.

syslik81
13. jún 2024

kazdy inzerat ma cas do kt mozu uchadzaci odpovedat-tyzden dva ... potom zo vsetkyc vyberu uzsi pocet kt obvolaju a pozvu na pohovor ...alebo je inzerat len aby sa nepovedalo a uz davno tam niekoho maju ...

duunlo
13. jún 2024

Urcite tam zavolaj a opytaj sa ci vedeli otvorit tvoje CV. Nie je mozne aby ti hned nevolali. Proste ty vidis, ze oni si ho prezreli a ani nezavolali do konca pracovneho dna , to je akoze dost neslusne z ich strany.

diewcatqoo
13. jún 2024

Ked je to s nastupom ASAP, volaju zvycajne do 10 min 🙂

thirstymonk
13. jún 2024

Joj ale si z nej robite prdel a pritom len nevie, ako to chodí, lebo má od narodenia jediný job...

vanilkovazmrzka
13. jún 2024

😃 na 99% sa ti vobec neozvu.

blondinka95
13. jún 2024

🤣

lucik194
13. jún 2024

2-3 bude trvat pokial sa ozvu. akebo mnohe firmy sa ani neozvu

domkakvet
13. jún 2024

Ano este je sanca, ze ti zavolaju.

cookie29
13. jún 2024

no pozri nastup asap neznamena zajtra, kedze vacsina zaujimavych ludi pracuje a maju vypovednu lehotu... takze oni si zhromazdia zivotopisy do nejakeho deadline, potom ich posudia, vyberu si a vybranym kandidatom sa ozvu na pohovor. Tym ostatnym sa podla firemnsej politiky a moznosti ozvu alebo nie... skor nie.

egonsk
13. jún 2024

Na uvod do zivotopisu treba napisat vetu "Ak sa po precitani tohto zivotopisu neozvete ani len zo slusnoti, dam si Vas na blacklist" 😋😁

simca06022011
13. jún 2024

kludne si rob svoje veci, zavolat ti mozu aj o 2-3dni, tyzden, ja to vidim tak na pondelok najskor...a ak ich nezaujme nic, alebo pride im hned padne do oka niekto iny, tak sa ani neozvu.

simca06022011
13. jún 2024

@duunlo som si monitor oplula od smiechu :D to bolo ironicky myslene, ze?

sonkamirka
13. jún 2024

@esmey som sa z chuti zasmiala🤣🤣🤣👍👍👍

marcellka32
13. jún 2024

Dnes moc svietilo slnko alebo čo ??

libusak
13. jún 2024

Mne volali vacsinou v ten den. 1x na druhy 🤷

kika572
14. jún 2024

Mne sa ozvali z firmy kde pracujem po cca mesiaci, takže kľud nestresuj sa 😀 ono je to väčšinou tak, že zbierajú nejaký čas životopisy, potom sa ozvú tým, ktorých chcú pozvať na osobný pohovor a ešte aj od pohovoru to môže trvať niekoľko dní kým sa ozvú, či ťa berú alebo nie.. to si teraz čerstvo po strednej škole alebo čo?

melanta
14. jún 2024

Autorka, ASAP neznamená, že chcú toho človeka od pondelka. Znamená to, že im to súri, že ho potrebujú skôr ako za 2-3 mesiace (čo by čakali ak by dával výpoveď s výpovednou dobou). Bežné je, že sa ti ozvú za pár dní, ale kľudne a úplne bežne aj za už spomenuté 2-3 týždne. Na niektoré pozície príde každý deň 50-100 životopisov, zväčša jednu pozíciu rieši jeden recruiter a ten rieši nielen túto jednu vec. Takže kým si každé CV prečíta zhodnotí komu bude a komu nebude volať, trvá to. Takže buď trpezlivá. A zostaň pozitívna - niekto pošle jedno CV a uspeje, niekto ich pošle 50, kým ho zavolajú a prijmú.

tina1549
14. jún 2024

ja keď u nás v práci obsadzujem nejakú pozíciu tak podľa počtu uchádzačov nechávam prejsť ten mesiac kým je ponuka aktívna a až potom z kompletného zoznamu kontaktujem vyhovujúcich uchádzačov

duunlo
14. jún 2024

@simca06022011 samozrejme, ze to bolo ironicky 😅 pravdupovediac nikdy ma ani len nenapadlo si mysliet, ze sa mi ozvu este v ten den, ked som si niekde poslal zivotopis 😁 Ale tak ja nie som taka kapacita ako autorka 😉

nelca0510
14. jún 2024

No čo,ozvali sa?