Rádiologický asistent

24. nov 2022

Ahojte, som študentka strednej zdravotníckej školy a rada by som po škole študovala vysokú školu v odbore radiologická technika, len neviem ako je to s uplatnením, platom a celkovo či sa to oplatí...Je tu niekto, kto sa do toho vyzná?

lenocka8894
25. nov 2022

Ak chces napis mi spravu 😊

aneta129
28. nov 2022

Platovo je to super, uplatnenie tiež... Čistá práca, chod do toho... Potrebujú každého zdravotníka, mas narok aj na pôžičku stabilizačnu mylsim

zuzica4
14. sep 2023

Ahojte,zvazujem externe studium v tomto odbore..je tu niekto z okolia TN kto nad tym uvazuje tiez?☺️

sasa611
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasa611
12. okt 2023

@zuzica4 niesom síce z TN ale uvažujem nad externým štúdiom rtg asistent na UCM v TN

veju13
25. nov 2023

@aneta129 Ahoj, pracuješ prosím ako rtg asistent? Mohla by som sa opýtať pár veci ? Ďakujem.

veju13
25. nov 2023

@lenocka8894 písala som ti správu ak môžem 🙂

veju13
16. dec 2023

@aneta129 Tiež uvažujem nad týmto odborom… vedeli by ste konkretizovať čo znamená platovo super a či sa to týka iba nemocníc kde sa ťahajú nočné sluzby a nadčasy alebo aj mimo nemocnice ? Ďakujem

cacianka
16. dec 2023

@veju13 pozri si profesiu, prípadne väčšie nemocnice, kde ponúkajú prácu v tomto odbore.
Sú tam pracovné podmienky a plat.
Skús aj Nou Klenová, viem že viac x hľadali. Čast kvôli fluktuáciu a že rozširovali pracoviská

veju13
17. dec 2023

@cacianka Ďakujem, pozerala som, ale som zo stredného Slovenska, pracovných ponúk je veľmi malo a preto sa aj bojím o uplatnenie. Čo som aj našla (ale úplne inde ako moje bydlisko) tak platy boli uvedené od 1100€ pre absolventov. Tak som zmätená..

cacianka
17. dec 2023

Pokiaľ viem, uplatnenie majú, a slušne.
V Nou hľadajú, veľmi často. Plat 1100, 6mesiacov obedy zadarmo, ubytovanie za rohom vo vedľajšej ulici, oproti obchody aj MHD, na stanicu do 20 minút.

veju13
27. dec 2023

@cacianka Ja už mam dieťa, takže prácu si musím hľadať v mieste mojho bydliska. 1100€ brutto či netto? Ešte v čistom fajn, ale na profesii toľko uvádzajú v hrubom väčšinou a to mi pride strašne malo nato, ze človek ma vyštudovanú VŠ. A to mi pride malo aj na naše stredne Slovensko, nie to ešte pre Bratislavu. Keď som robila ako mlada baba čašníčku tak som toľko zarobila plus tringelty. Neviem či som divná ja alebo systém a nadstavenie platov 😀

cacianka
27. dec 2023

@veju13 nepísala si aké nás podmienky

veju13
3. jan 2024

@cacianka To je pravda. Skôr som si chcela spraviť prieskum.

cacianka
3. jan 2024

@veju13 ...a tie dosť ovplyvňujú rady a možnosti