Ahojte, som študentka strednej zdravotníckej školy a rada by som po škole študovala vysokú školu v odbore radiologická technika, len neviem ako je to s uplatnením, platom a celkovo či sa to oplatí...Je tu niekto, kto sa do toho vyzná?
Platovo je to super, uplatnenie tiež... Čistá práca, chod do toho... Potrebujú každého zdravotníka, mas narok aj na pôžičku stabilizačnu mylsim
Ahojte,zvazujem externe studium v tomto odbore..je tu niekto z okolia TN kto nad tym uvazuje tiez?☺️
@lenocka8894 písala som ti správu ak môžem 🙂
Pokiaľ viem, uplatnenie majú, a slušne.
V Nou hľadajú, veľmi často. Plat 1100, 6mesiacov obedy zadarmo, ubytovanie za rohom vo vedľajšej ulici, oproti obchody aj MHD, na stanicu do 20 minút.
@cacianka Ja už mam dieťa, takže prácu si musím hľadať v mieste mojho bydliska. 1100€ brutto či netto? Ešte v čistom fajn, ale na profesii toľko uvádzajú v hrubom väčšinou a to mi pride strašne malo nato, ze človek ma vyštudovanú VŠ. A to mi pride malo aj na naše stredne Slovensko, nie to ešte pre Bratislavu. Keď som robila ako mlada baba čašníčku tak som toľko zarobila plus tringelty. Neviem či som divná ja alebo systém a nadstavenie platov 😀
Ak chces napis mi spravu 😊