Rádio v práci

xnatalkax
21. júl 2023

Prosím vás, poraďte mi. Neviem, ako sa v tejto situácií zachovať. Nastúpila som do novej práce, som tam 2 týždne. A kolegovia v kancelárii, kde aj sedím počúvajú Infovojnu(konšpirátori) 4 hodiny z pracovného času. Ja som z toho na nervy. Nech si počúvajú doma. Ja som už povedala, že by sme mohli radšej pesničky počúvať ale nič. Čo robiť?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
21. júl 2023

@xnatalkax paneboze 😀 keby si das sluchadla?

xnatalkax
autor
21. júl 2023

Ale mňa ešte zaúča kolegyna. Takže slúchatká ešte nie.

ropucha6
21. júl 2023

No ak su tam vsetci podobne prepnuti, tak jedine tie sluchatka.

xnatalkax
autor
21. júl 2023

@ropucha6 ešte sa zaúčam, kolegyna mi vysvetluje

mmoonna
21. júl 2023

@xnatalkax tak vydrz,kým sa zaucis a potom tie slúchadlá

pribinak
21. júl 2023

@xnatalkax tak poprosiť o vypnutie radia lebo sa nemôžeš sústrediť

matullienka
21. júl 2023

Požiadala by domoch o vypnutie, že sa nemôžem sústrediť na to čo mi vysvetľuje

babulkomale
21. júl 2023

@xnatalkax v jednej praci islo FUNradio, modlila som sa aby isli radsej konspiratori 🤦😂 debilne mékanie stokrát za den to isté a ako bonus pošahaný Sajfa.

panonia
21. júl 2023

Nám kolegyna stale vypinala radio lebo ona počúva len pesničky, ktoré davaju zmysel...Najlepšie boli maďarské dechovky hlavne keď sa po maďarsky neviem ani pozerať 😁.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xnatalkax
autor
21. júl 2023

@jj298 pustaju cez pocitac

deti95060810
21. júl 2023

Bože.. s rádiom som si užila svoje...kolega počúval len rádio Slovensko... A tie pesničky - hotová katastrofa...
bola by som radšej keby bolo ticho ...

poppy22
21. júl 2023

navrhni striedacku-kazdy den bude mat vyber radia niekto iny...mozno sa im nakoniec zapaci nieco ine a menej depresivne...

wishes
21. júl 2023

moja byvala kolegyna pocuvala reginu - jubilantov 😂😂

xnatalkax
autor
21. júl 2023

@poppy22 to asi tazko, hned zhejtovali vsetky radia ako expres atd.

xnatalkax
autor
21. júl 2023

@wishes to som mala v prvej praci

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lija22
21. júl 2023

preboha infovojna ma radio? to by bola pre mna velka skuska trpezlivosti toto vydrzat

sardinka32
21. júl 2023

3 hodiny...sluchadlá a pustiť si svoje

ankalv1
21. júl 2023

Toto som mala v jednej práci aj ja. Buď počúvali infovojnu a podobne alebo ten zvyšok času chodili za každým (vrátane mňa) a rozprávali mu svoje konšpiračné teórie. Mňa to tak psychicky vyčerpávalo že som radšej odišla a nič lepšie sa mi nemohlo stať 😅 sekta

ankalv1
21. júl 2023

Jedna kolegyňa mi napr. povedala že nesmiem kupovať aviváž lebo tam sústredili všetky rakovinotvorné čiastočky z vakcín a podobné perly no čistý ústav

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1gramofon
21. júl 2023

Keď príde nováčik a chce zmeniť niečo, na com si zakladajú, tak si všetkých postve proti sebe. Kvôli autorke tam naozaj nič meniť nebudú.
Ja som takto trpela expres. Keď pustili vlnu, v jeden krásny deň, tak som pochválila výber, ale ten sa už neopakoval 😁 a na obede som počula ako sa sťažovali na novú, ktorej vadí neviem aké rádio (iný kancel) a akurát ju jedovato okomentovali a ze toto pekne zostane

mamusa123456789
21. júl 2023

Môžem ďakovať detom za neustále omietanie mira Jaroša... Kebyže mam počúvať také dristy tak ma šľak trafí... Skus vydržať kým sa zaučíš a potom slúchadlá

ukulela
21. júl 2023

no pre mna by by to znamenalo zrejme az odchod, uz som v tomto zasadova a existovat v takom prostredi by som nevedela, u nas pracuje do 100 ludo v budove, par kolegov je rovnako orientovanych, no nastastie su v inej sekcii, u nas je to nazorovo vsetko rovnake ... ja by som ozaj nevedela v kancli sediet s niekym, kto mi hovori o uzasnom putinovi, harabinovi a o tom, kao tu soros plati vsetkych od prezidentky po mimovladky starajuce sa o deti s rakovinou. a hadat sa s tymito ludmi nechcem, nebudem a nema to vyznam. presvedceneho nepresvedcim a ja len stracam cas a minam energiu.
tam ani sluchadla nepomozu. fakt.

nepic
21. júl 2023

@xnatalkax
Ja by som aj zvážil,či ti tá práca naozaj za to stojí. Lebo ja by som asi nedokázal pracovať s takými ľuďmi pod jednou strechou.
Inak ja si tiež občas pustím tu infovojnu o 9:00 ale nie preto,že by sa mi to tak páčilo. Skôr počúvam a rozmýšľam a hlavne žasnem nad tým, akí dokážeme byť mi ľudia všestranný a dokonalý a múdry.
Odborník na autá,na vládnutie v štáte,na koronu,na očkovanie..no proste na všetko.😆🤣👍

poppy22
21. júl 2023

mna len prekvapuje,ako sa ludia dokazu plnohodnotne sustredit na pracu,pri ktorej predpokladam pouzivaju mozog, ak tam maju pustene radio aj s hovorenym slovom...

xnatalkax
autor
22. júl 2023

Je to tak ze kolegyna, ktora ma zauca odide a ja v kancli zostanem len s jednou kolegynou, takze ked budeme dve dufam ze ma pochopi a nebudeme to pocuvat.

kaktusik007
22. júl 2023

@xnatalkax u mna by toto bol znak toho, ze hladam dalej.... ja pracujem v callcentre, v inom kancli si pustaju pesnicky a aj radio, mna to rusi... V novej robote radio tiez nebude - idem pracovat do skolstva. Tak sa tesim. Lebo teda toto je des.