Prosím vás, poraďte mi. Neviem, ako sa v tejto situácií zachovať. Nastúpila som do novej práce, som tam 2 týždne. A kolegovia v kancelárii, kde aj sedím počúvajú Infovojnu(konšpirátori) 4 hodiny z pracovného času. Ja som z toho na nervy. Nech si počúvajú doma. Ja som už povedala, že by sme mohli radšej pesničky počúvať ale nič. Čo robiť?
@xnatalkax paneboze 😀 keby si das sluchadla?
Ale mňa ešte zaúča kolegyna. Takže slúchatká ešte nie.
No ak su tam vsetci podobne prepnuti, tak jedine tie sluchatka.
Požiadala by domoch o vypnutie, že sa nemôžem sústrediť na to čo mi vysvetľuje
@xnatalkax v jednej praci islo FUNradio, modlila som sa aby isli radsej konspiratori 🤦😂 debilne mékanie stokrát za den to isté a ako bonus pošahaný Sajfa.
Nám kolegyna stale vypinala radio lebo ona počúva len pesničky, ktoré davaju zmysel...Najlepšie boli maďarské dechovky hlavne keď sa po maďarsky neviem ani pozerať 😁.
Bože.. s rádiom som si užila svoje...kolega počúval len rádio Slovensko... A tie pesničky - hotová katastrofa...
bola by som radšej keby bolo ticho ...
navrhni striedacku-kazdy den bude mat vyber radia niekto iny...mozno sa im nakoniec zapaci nieco ine a menej depresivne...
moja byvala kolegyna pocuvala reginu - jubilantov 😂😂
preboha infovojna ma radio? to by bola pre mna velka skuska trpezlivosti toto vydrzat
3 hodiny...sluchadlá a pustiť si svoje
Toto som mala v jednej práci aj ja. Buď počúvali infovojnu a podobne alebo ten zvyšok času chodili za každým (vrátane mňa) a rozprávali mu svoje konšpiračné teórie. Mňa to tak psychicky vyčerpávalo že som radšej odišla a nič lepšie sa mi nemohlo stať 😅 sekta
Jedna kolegyňa mi napr. povedala že nesmiem kupovať aviváž lebo tam sústredili všetky rakovinotvorné čiastočky z vakcín a podobné perly no čistý ústav
Keď príde nováčik a chce zmeniť niečo, na com si zakladajú, tak si všetkých postve proti sebe. Kvôli autorke tam naozaj nič meniť nebudú.
Ja som takto trpela expres. Keď pustili vlnu, v jeden krásny deň, tak som pochválila výber, ale ten sa už neopakoval 😁 a na obede som počula ako sa sťažovali na novú, ktorej vadí neviem aké rádio (iný kancel) a akurát ju jedovato okomentovali a ze toto pekne zostane
Môžem ďakovať detom za neustále omietanie mira Jaroša... Kebyže mam počúvať také dristy tak ma šľak trafí... Skus vydržať kým sa zaučíš a potom slúchadlá
no pre mna by by to znamenalo zrejme az odchod, uz som v tomto zasadova a existovat v takom prostredi by som nevedela, u nas pracuje do 100 ludo v budove, par kolegov je rovnako orientovanych, no nastastie su v inej sekcii, u nas je to nazorovo vsetko rovnake ... ja by som ozaj nevedela v kancli sediet s niekym, kto mi hovori o uzasnom putinovi, harabinovi a o tom, kao tu soros plati vsetkych od prezidentky po mimovladky starajuce sa o deti s rakovinou. a hadat sa s tymito ludmi nechcem, nebudem a nema to vyznam. presvedceneho nepresvedcim a ja len stracam cas a minam energiu.
tam ani sluchadla nepomozu. fakt.
@xnatalkax
Ja by som aj zvážil,či ti tá práca naozaj za to stojí. Lebo ja by som asi nedokázal pracovať s takými ľuďmi pod jednou strechou.
Inak ja si tiež občas pustím tu infovojnu o 9:00 ale nie preto,že by sa mi to tak páčilo. Skôr počúvam a rozmýšľam a hlavne žasnem nad tým, akí dokážeme byť mi ľudia všestranný a dokonalý a múdry.
Odborník na autá,na vládnutie v štáte,na koronu,na očkovanie..no proste na všetko.😆🤣👍
mna len prekvapuje,ako sa ludia dokazu plnohodnotne sustredit na pracu,pri ktorej predpokladam pouzivaju mozog, ak tam maju pustene radio aj s hovorenym slovom...
Je to tak ze kolegyna, ktora ma zauca odide a ja v kancli zostanem len s jednou kolegynou, takze ked budeme dve dufam ze ma pochopi a nebudeme to pocuvat.
@xnatalkax u mna by toto bol znak toho, ze hladam dalej.... ja pracujem v callcentre, v inom kancli si pustaju pesnicky a aj radio, mna to rusi... V novej robote radio tiez nebude - idem pracovat do skolstva. Tak sa tesim. Lebo teda toto je des.