Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
aj ja som hladala info, našla som toto http://www.payout.cz/scams-f67/cteni-prispevku-... ak vám to pomoôže 🙂
Cavte kocky,tak ja qumfrage pozeram videa a odpovedam na otazky kazdy den su tri videa a ktomu otazky... dala mi info jedna baba ze ju vyplatili..robi to druhy mesiac tak prvu vyplatu dostala 🙂 ak budete chciet info staci mi napisat 🙂
@mia786321 ja som teraz zacala mam tam cca 40 € , najmensia suma na vyplatenie je 350 € ale zbiera sa to rychlo, kazdy den cca 10 €, chcela som vediet ci niekomu kto to robi uz vyplatili a aj nadalej vyplacaju ale tak super ked ma taku skusenost, skusim aj ja ved za to nic nedam a uvidim
Aj ja tam mam nieco .... tak dufam ze nazbieram a uvidim ci sa to oplati 🙂 a tak dobre ze je aj tych 10€ na jeden den ...mne to dohodila baba ktoru som vyssie spominala piaala mi ze ju uz vyplatili robi to druhy mesiacprvy mesiac ju vyplatili tak uvidim ... vsak za pokus nennesame nic 🙂
Neviem tu dokazat ze som mala vyplatu lebo som este ani nezarobola 350 € ... neviem niekto vravi ze dostal tak neviem ci to je pravda
ku mne sa dostala dnes informacia, že končia, tak neviem,ale pride mi nerealne že za nič vám a ešte k tomu nemci pošlu 350e,ale tiež skúšam 🙂
Ja chapem ako funguje prieskum trhu,len zatial nik realne nepotvrdil,ze peniaze boli vyplatene 🙂
Skusam aj ja. Este som daleko od vyplatenia,ale uz dve baby mi potvrdili ze mali vyplatene. Ci to mam vdrit neviem,ostava zatial len dufat🙂
Ak máte baby záujem pošlite IP a pošlem Vám pozvanku
no mne uz len70€ treba a budem mat nazbierane 350€ tak potom vam dam vediet mamicky 🙂
@martina054 budeme cakat🙂
Ja uz mam 350 eur. Akurat som natrafila na problem, lebo nemam paypal. Tak musim poriesit to. Len mi odisiel pc. A uvidim potom, ci to vyplatia
A dnes uz som citala vela recenzii a trda dost negativnych
ono ked vám to príde na pay pal, prevod na učet trva další mesiac ale myslím,že ak prídu tam na ten prevod sa už oplatí si počkať
prosím vas dajte mi vediet ci vam vyplatili dakujem
ja si myslim ze je to vsetko podvod lebo kto vam da dnes 350eur zadarmo???nikto tým co vyplatili su ticho a nechcu komunikovat ked sa clovek chce opýtat su ticho alebo si z vas urobia srandu tak toto je cela pravda 😀
@miroslava44 ahoj,možem sa spítať už ti to vyplatili ?
Ste tu nejaké baby ktoré s tým majú skúsenosť,a boli im vyplatené peniaze ?
Prípadne ak nazbieram tých 350e čo mám dalej spraviť prosím ? 🙂
@dasa_pastorkova2 este nie. Musis tam mat urobeny paypal alwbo payza ucet. Ja si to chcem dnes spravit. Lebo som nestihala doteraz. Maly bol chory a tak
@miroslava44 to je nejaký špeciálny účet či čo ? ako si to mám vytvoriť ?
@dasa_pastorkova2 ano. Je to taky speci ucet. Idem si to akurat skusit spravit
Dobry den mamicky chcem sa spytat mate niejake skusenosti s nemeckou strankou QUMFRAGE? Jedna mi hovori pozitivne a druhe negativne poradte mi ...Vopred vam dakujem