Psychotesty ŽSR - posunovač

tome11
3. nov 2022

Chcel by som sa opýtať na psychologické testy na profesiu - posunovač ŽSR v Bratislave. Záleží mi na tej práci veľmi, preto sa chcem na to pripraviť. Čo môžem očakávať na psychologických testoch? Aké otázky alebo skúšky ma čakajú ? Ďakujem za odpoveď

viestta
3. nov 2022

@tome11 psychotesty nie sú skúška z vedomosti. Tam sa posudzuje intelektualna a psychická spôsobilosť pre dané povolanie. Okrem toho je tam preskúmanie zdravotného stavu

sense
3. nov 2022

Nevuem o kolko sa mozu odlisovat psychotesty inych krajin. Robila som osychotesty pre zeleznuce inej krajiny a neslo ani tak o vedomosti ale o logicke myslenie a zvladanie stresu pri plneni uloh v kratkych casovych usekoch

nika4816
3. nov 2022

@tome11 na to sa nedá pripraviť, to sú testy, ktoré nepreveruju vedomosti, ale schopnosť reagovať na dané situácie a ako píše
@sense logické myslenie, treba sa len dobre vyspať predtým, aby bola hlava oddýchnutá

tome11
autor
3. nov 2022

@tome11 ďakujem vám za vaše reakcie. Veľmi mi záleží na spomínanej profesii - posunovač. Ak by som neuspel na psychotestoch , tak by ma to veľmi mrzelo. Pozerám rôzne videá a príspevky , preto viem čo obnáša uvedená profesia.

sense
3. nov 2022

@tome11 musíš vedieť reagovať rýchlo, správne à dôsledne a byť v kľude to je najdôležitejšie.... Veľa zdaru...

tome11
autor
6. nov 2022

Stalo sa už že by niekto u psychologičky pohorel a nevyhovel ? Tie testy sú náročné na psychiku ? Alebo keď človek použije hlavu a rozum tak sa dá postúpiť