Prvý deň v práci

23. nov 2022

Ahojte dnes idem po dlhšej dobe prvý krát do práce. Priznám sa že som trochu zasedená doma ale som rada že niečo mám ale mám hrozný stres a strach čo bude a či to zvládnem prosím poraďte niečo ako sa ukľudniť a ísť s čistou hlavou a nebrať si veci k srdcu keďže s tým mám problém. Ďakujem ❤️❤️❤️

andreatytler
23. nov 2022

Neviem co na ukludnenie, ale hadam ti pomoze ze nie si sama. Ked som isla spat do prace po 1.5 roku na materskej citila som sa ako ryba na suchu a bola som uplne vykolajena a trvalo mi asi pol roka kym som sa ako tak dala na poriadok.

micusa2222
23. nov 2022

držím palce !

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zildo
23. nov 2022

Ja a som 6,5 roka doma. Už si vypisujem žiadosti,hľadám prácu.v januari- februári by som sa chcela zamestnať.. Len pomyslenie nato,a už sa mi zrýchľuje tep.No beriem to tak,že začiatky sú ťažké a musím to nejako prekonať a dostať sa do nejakého režimu..ale úplne ťa chápem

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
24. nov 2022

Ja nechápem z čoho máš stresy? Však každý chodíme do prace, tipujem že si bola na materskej.. to si predtým nepracovala? Nerozumiem.. jasne že prvý týždeň je zvláštny a stresujúci ale tak to má každý človek, lebo nevie čo má čakať. Ale ja som napríklad taká že vždy keď som menila prácu (iba 2x zatiaľ) tak som sa vždy tešila, lebo vedela som že stres mi nepomôže a hlavne sebe škodím a protivim si to💁🏼‍♀️, a vždy sa mi osvedčilo že aj keď som si myslela niečo, že v tej práci bude náročné, tak v konečnom dôsledku úplne v pohode..😀 takze neviem naco take stresy???