Provízie vo Winners Group

nikolka54
22. nov 2019

Ahoj,je niekto kto pracuje vo Winners Group? Mám vrátiť provízie, ale žiadna výzva mi domov neprišla.Už rok s nimi nespolupracujem.Ako Vám dali vedieť koľko a ako máte vrátiť ? Poradí niekto? Vďaka.

honey666
22. nov 2019

@nikolka54 to by som rada vedela aj ja, keďže len teraz nedávno mi prišla provízia zo zrušenej zmluvy. Tak neviem kedy akože mi pošlú výzvu na vrátenie peňazí, či to bude o 3 roky že ma nájdu a budú vymáhať peniaze. Netuším. Tak sa pripájam aj ja ak môžem ci ma niekto skúsenosť. Ďakujem

nikolka54
autor
26. nov 2019

@honey666 už s nimi nespolupracuješ? nevieš nejako zistiť?

honey666
28. nov 2019

@nikolka54 skúsim

nikolka54
autor
14. jan 2020

@honey666 ahoj,zistila si niečo?

honey666
27. apr 2020

@nikolka54 nezistila som nic a ty

dominika_nika
13. máj 2020

Ahojte pridam sa do témy tiež by ma to zaujimalo. Tiež som na tom rovnako mám vrátiť proviziu s tým rozdielom že už vo Winners Group nepracujem asi 3 roky. Doteraz mi neprišla žiadna výzva na vrátenie peňazí. Zistovala som si to uz skôr a vraj až po 2 rokoch od uzavretia zmluvy posielaju vyzvu na vrátenie penazi no doteraz mi nič neprišlo tak neviem čo je na tom pravdy.

vabeda
16. jún 2021

@dominika_nika
@nikolka54
@honey666 preco ste od nich odisli. Mna teraz strasne presviedčajú k nim.

nelinka158
30. jún 2023

@vabeda dobrý deň ako ste dopadla

vabeda
3. júl 2023

@nelinka158 nešla som k nim, ešte párkrát mi vyzvanali, potom prestali

lencik32
27. nov 2023

Zdravim, vie mi niekto poradiť ohľadne práce vo Winners group?

honey666
29. nov 2023

Ahojte pisem sem ze mi tento rok , asi v septembri prislo ze mam vratit ciastku 45€, chvalabohu ze len tolko lebo ja som vtedy okolo 300€ mala odmenu, cize som to zaplatila radsej aby mi dali pokoj 😊

lencik32
30. nov 2023

@vabeda budte rada, ja som sa nechala nachytat a hned pri prvom stretnuti som prisla o peniaze, pretoze sa už nechcem zučastnit štartu. Vsetko som riesila v termine kym sa školenie zacne a aj tak prepadnu moje peniaze firme.

vabeda
1. dec 2023

@lencik32 áno, ja som ten ich štart odmietla, tu ich svetovú akciu namiesto 300€ "len" 150€. Dlho ma prehovarali, postupne prestali. Kamarátka teraz zaplatila, som ani nevedela. Až potom mi povedala. Nakoniec , že to ruší, tak peniaze jej nevrátia, že budú robiť ďalší štart a stále ich môže využiť potom, ze stále ma možnosť. Oni si idú svoje, nerešpektujú, že človek nechce a si to rozmyslel.

honey666
1. dec 2023

@vabeda jezis ten ich štart, uz 5 rokov akcia z 300 na 150 hej? Nikdy viac

tamiajoy
17. apr 2024

Ahojte. Mňa práve prehovaraju aby som všetko v banke zrusila a preslak ním. Poistky, investície atď.Vie mi niekto povedať co tam nesedí?

vabeda
8. máj 2024

@tamiajoy všetko, chvália sa programom Pytagoras, najlepší program na svete. Kážu ľuďom zrušiť poistenia ktoré majú, lebo sú zle, lebo tak to vyhodnotil pytagoras a určite im spravia dobrú priamo na nich.
A veľa ľudí naleti. Ale beriem, ak je lepšia, preci nie. Ale v mnohých prípadoch majú ľudia dobre nastavené poistenie a podla ich programu je to zle. Však jasne, musi to byť zle, aby mohli urobiť dobre, dokonale, najlepšie a zobrať províziu.

veronika999fx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika999fx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz