Prosím o informácie o práci v lidli - plat, multisport karta...

janittta1
4. okt 2019

Dobrý deň, dala som si žiadosť do lidla. Nástupný plat ponúkajú 754e. Chcela by som vedieť či sú už v tej sume zarátané aj príplatky podľa zákona za soboty a nedele? A ako je to s Multisport kartou od lidla? Koľko si musí uhradiť zamestnanec? A tak zhruba koľko sa tam dá zarobiť? Ďakujem krásne za každé info

79viktoria79
4. okt 2019

@janittta1 pripnem sa,lebo hovoria,ze v Lidli sa zaraba 400€

janicqa284
4. okt 2019

Manžel tam pracoval, platili dobre, ale zachovali sa hrozne. Keď potrebujú človeka dostať preč tak to pre nich nie je žiaden problém. Bol tam skoro 2 roky a nikdy s ním nebol problém. Do Lidlu by som nešla ani keby to bola posledná možnosť.

lucia851
4. okt 2019

Robila som tam a stacilo mi,uz nikdy viacej

fokuska
4. okt 2019

@janittta1 Plat sa vzdy uvadza v hrubom a vzdy bez priplatkov. Ako maju teraz vediet kolko sviatkov alebo vikendov odrobis alebo kolko nadcasov? Nijak, tak ako by mali vypocitat plat?

eri444
4. okt 2019

Presne ako napísala fokuska, plat je čisto v hrubom a príplatky budeš potom dostávať. No priprav sa na to, že ako nový človek budeš robiť pomaly každý víkend.

lenocka0301
4. okt 2019

kamoska mi tam robi aj s muzom, zarabaju celkom dobre ale aj si to riadne odmakaju a to skoro kazdy vikend k tomu... Plat sa vzdy vsade uvadza v hrubom.

zuzkalujza
4. okt 2019

Robila som tam 7 rokov zástupkyňu. Plat je tam naozaj dobrý, no sú to zaslúžené a ťažko odmakané prachy. Nerátaj že budeš doma s rodinou. Už by som tam robiť nešla, tie peniaze nestoja za to.

wiw8
4. okt 2019

Myslim, ze je to taka robota pre niekoho kto nema nejako svoju rodinu, ze mu nevadi byt permanentne v robote. Ked si tam stale tak super zarobis. Mam taku kamosku, len ta je tam pomaly stale. Nema ani muza, ani deti. Byva sama. Ale zatial jej to takto vyhovuje. No ja by som do toho nesla ani kvoli tym peniazom 😉

potomka
4. okt 2019

@janittta1 aj ja som pocula, ze v lidli daju najviac zarobit ale clovek si to tam riadne aj odmaka. Oni tam dost zneuzivaju tych ludi a daju im riadne zabrat. Este ze im aspon tie statne sviatky takto zrusili, aspon vtedy maju volno lebo inak by sa tam aj zodrali...

fokuska
4. okt 2019

Velmi zalezi na akej prevadzke clovek robi. Ja mam znamych co si pochvalovali - napriklad aj polovicny uvazok, mali na predajni relativnu pohodu. A su prevadzky, kde sa clovek ozaj nezastavi a nevie co skor a absolutne sa nestiha.

Tam je system prace, ze kazdy robi vsetko, nie ako inde, ze mam na starosti pekaren, tak peciem. Je plan, co sa musi urobit, ale do toho vyskakuju veci, ze ta stiahnu na kasu, lebo je vela ludi ale ty nemas vylozenu paletu, potom uz zacne pipat rura v pekarni, do toho treba robit cerstvost.

A zalezi aj na kolektive na konkretnej prevadzke.

pannama1
4. okt 2019

tak ja medzi tych spokojnych ludi nepatrim. v tomto obchodnom retazci som robila tri mesiace a bohate mi stacilo! ako je pravda, ze zarabat som zarabala dobre, ale bola som totalne mrtva. ziadny osobny zivot som nemala, kedze som furt bola len v praci. a ked som aj mala volno, tak som len oddychovala lebo sa mi nic nechcelo.

janittta1
autor
4. okt 2019

Ďakujem za názori...a prosím vás mate niekto tu Multisport kartu od lidla?

mnauu1
4. okt 2019

Multisport stoji 5 eur mesacne. Plat je v hrubom bez priplatkov. Zarobit sa da slusne. Kazdu minutu nadcasu mas zaplatenu s priplatkom 25percent. Len sa treba pripravit na to, ze zmeny trvaju dlhsie nez mas napisane.

janittta1
autor
4. okt 2019

@mnauu1 ďakujem

gabi000
25. okt 2019

dobrý deň prajem milé žienky. mohla by som sa Vás spýtať aký je ten "dobrý zárobok v čistom" v lidli? zaujala ma pozícia asistentka manažéra, kde plat uvádzali 1100 v hrubom, plus stravné lístky. ďakujem

fokuska
25. okt 2019

@gabi000 Najdi si online kalkulacku na cisty prijem. Vzdy sa uvadza hruby, lebo kazdy ma ine sanove zatazenie, bonusy... musis si vypocitat podla seba.

slavik79
2. jan 2020

@gabi000 mozem sa opytat, ci ta aj pozvali na pohovor? Ja som za posledny mesiac poslala uz dvakrat CV, dvakrat ma odmietli bez pozvania na pohovor. Prijala by som pracu na polovicny uvazok, zial, nedostala som ani moznost sa prist ukazat😁

luciarobotova
6. jan 2020

@pannama1 ahoj prosim ta,ked si sla na pohovor,musela si ist na hlavnu centralu do BA? Citala som,ze treba ist na centralu a cestovat do BA...