Program na služobke

23. apr 2023

Co robievate s kolegami na sluzobke po skonceni oficialnej agendy? #inspiracia

marca12
23. apr 2023

Volny program. Nechodime casto na sluzobky,ale ak uz,tak podla toho kedy skoncime. Bud ideme do mesta sa najest a obzriet okolie,do kina. Ak je teplo vonku,tak na bicykle do prirody,opekat alebo si sadnut niekam na terasu a podobne.

autor
23. apr 2023

@marca12 Vy si pozicate bicykle?

nafka0483
23. apr 2023

Inspiracia? Ci cisto nahodou nadvaznost na vcerajsie diskusie o sluzobkach o nevere?

Co chces citat? Ze ideme si skocit bungee, zasexujeme si a tak?

U nas po skonceni oficialnej agendy letim na hotel prezliect sa, trosku vydychnut a nachystat ba veceru, ktora je sucastou agendy, lebo networking...

A po tom som rada ze sa doplazim do postele s vedomim ze zajtra ma to caka zas.
Ak mame cas pred odletom, tak pozrieme si mesto, najvyznamnejsie pamiatky, pripadne kupit nejaku fajnotku, ktora sa presne v tom meste vyraba.

koniarova
23. apr 2023

@nafka0483 do kelu. Tak ty ani sexovať nestíhaš. 😁😁

aduskatt
23. apr 2023

My ideme tento krát do divadla

nafka0483
23. apr 2023

@koniarova Veru, o nicom take sluzobky ked ma kolega nema kedy pretiahnut 😅😅😅

autor
23. apr 2023
lindous
23. apr 2023

Náááhodou, my keď vycestujeme na konferenciu, tak si s najobľúbenejším kolegom aj zasexujeme... ale to bude možno tým, že sme pár 😂 srandy bokom, klasika networkingové aktivity organizované usporiadateľom, pozrieť mesto, prípadne sadnúť na drink a príprava na ďalší deň, pokiaľ prezentujeme 🙂

tenerifka
23. apr 2023

aj ja chcem chodit na sluzobky😂😂😂

liljana
23. apr 2023

Kazdy vecer pyzamaparty na izbe. 🙂

autor
23. apr 2023

@liljana vazne?

petamich
23. apr 2023

zalezi - ak je to sluzobka, ktora trva napr. dva dni, tak ideme spolu na veceru (casto aj s klientom), ak je to sluzobka, ze sme tri roky tyzden co tyzden lietali do zahranicia (a na vikend domov alebo ostali aj na vikend spoznavat krajinu), tak vsetko mozne - sli sme k moru, sli sme na vylety po krajine, spoznali sme mesto, kino, koncerty, gastro turistika, pripadne sme len sli na veceru a na vino, jedno obdobie sme chodili na salsu/bachatu 🙂 a tak normalny zivot s kolegami, z ktorych sa stali priatelia

a ked idem na sluzobku s jednym konkretnym kolegom tak aj kadeco ine, kedze je to moj manzel 🤪

marca12
23. apr 2023

Ano,poziciavame si