Profipodklady

3vera6
23. apr 2018

Máte skúsenosť s písaním podkladov a textov pre stránku profipodklady alebo inú ?

stanka_s
24. apr 2018

To by aj mňa zaujímalo 🙂

olivkao
24. apr 2018

Neodporúčam spoluprácu z Profi podklady zobrali peniaze a práca nie je hotová úplne iba časť. Keď som ich žiadal o dopracovanie zadaných tém nič z toho tam nebolo čo som žiadal. Pán sa len vyhovoril že on prácu nečítal a že mám písať autorovi. Autorovi som písal, lenže autor mal moje pripomienky akurát tak v paži. Vôbec nezapracoval to čo som chcel. Sú sheett !!!

stanka_s
24. apr 2018

@olivkao myslím, že autorku témy zaujíma "pohľad z druhej strany". Ako sa správa firma k autorom. A inak smutné, že nedodržali čo sľúbili. Neviem, či to bolo jednoznačne zadané v zmluve, keď tam nemáš čo si chcela.

3vera6
autor
24. apr 2018

@stanka_s áno zaujíma ma to z opačnej strany presne 🙂

takakotoje
19. jún 2018

Neodporucam!!! Dôvodom je, praca bola zaslana po termíne, cize som pracu nemohol odovzdať. Tema zadania a napísania bola totalne odlisna ( nepouzitelna ). Po vypísaní reklamačného protokolu odpoved prisla ( poslali mi skopirovanu cast podpísanej zmluvy ) so zamietavým stanoviskom a s odovodnením: Mal som pracu pripomienkovať ( nebolo mozne nakolko skolitel mi odpisal na ciastkovu pracu, ze vyjadrit sa moze az po precitaní celej- komplexnej praci ), ako ked som nemohol, kedze mi ju odovzdali po termine a to som pracu neposlal na spripomienkovanie.
Tymto som si uvedomil, že im ide len o peniaze a nie o serióznosť, kvalitu a dochvilnosť.

titipatrick
21. sep 2018

mňa by takisto zaujímalo, aké skúsenosti majú tí, ktorí pre nich pracujú. Predpokladám ale, že nikto z nich sa neodváži nič povedať, lebo by museli platiť obrovské pokuty

zuzurie
23. jan 2019

Ja mám teda skúsenosť v pohode, nechcem sa moc rozpisovať, ale mne pomohli veľmi a v expresnom termíne... Možno záleží, ako ste k veci pristupovali, ja som so spracovateľom komunikovala a všetko hneď riešila, všetko hneď zapracoval. Aj vo firme boli v poho. Davali si tam objednávku aj moji spolužiaci a takisto nemali problém...Za mňa super... Konečne mám kľud, bez nich by som to nedala....

takakotoje
23. jan 2019

Pre zuzurie( konatelka Profipodkladov ),
zadanie bolo jasne, termín jasny, platba vopred, aby som necakal na odoslanie temy. Komunikovanie so zadavatelom, prebiehalo. Výsledok davno po termine, obsahovo mimo temy + kopirovane z inej praci. Postoj je to ok, to ze sa to skolitelovi, ani oponentovi nepacilo to je iba moj subjektívny nazor. Skusenosti nielen moje.

takakotoje
23. jan 2019

Aby som nezabudol. Jeden clovek, odbornik na mnoooooho odborov a tem.

zuzurie
27. jan 2019

Som veľmi rada, že ste ma spoznali, áno máte pravdu, som konateľka a veľmi rada si tu Váš problém preverím, stačí zadať číslo objednávky. Zámerne som sem napísala takúto recenziu, aby som videla, či sa tak veľmi o vec zaujímate...Veľmi rada by som vedela, či ste nežiadúca konkurencia, kt. sa snaží poškodiť PROFIPODKLADOM al. skutočný reálny klient, kt. mal u nás objednávku. Ak by ste bol real. klient, minimálne by priebeh určite nebol takýto... Klient u nás platí postupne, takže niečo podobné by sa riešilo už v počiatku a určite by ste u nás takto nedopadli. Takže pekne poporiadku...zadajte číslo objednávky a celú vec môžeme poriešiť tu, nech ľudia poznajú pravdu. Takéto recenzie môžem na fórach písať dennodenne o každej firme... a verte, ak ide o poškodzovanie cudzieho mena, mienim to riešiť inak! Zistiť dnes IP adresu, nie je problém. Prajem pekný deň a teším sa na objasnenie situácie. Konateľka PP.

abbey1
27. jan 2019

@zuzurie Keď ste konateľka, prečo ste najskôr písali ako radový zákazník? To nesvedčí o serióznosti, ani vaše následné vyhrážky. Našťastie som nikdy nemala s podobnou firmou žiadne skúsenosti. Len ma zaujal na ovládanie diskusie a prekvapivo čítam rozuzlenie.
Uvedomte si, že vy sama píšete recenzie vlastnej firme, ale vo vašom príspevku na to poukazujete ako na čosi neetické. 🙂

laska201
27. jan 2019

Taketo firmy. by ani existovat nemali.Studenti su lenivy tak im treba 1 den omeskania a nemali by ani titul dostat.kokos ja mam len maturu ale keby neodovzdam pracu na cas tak ma ustnym ani nepustia.

stanka9111
13. feb 2019

ja teda nemam osobnu skusenost s firmou, ale moja znama ano a teda velmi si pochvalovala, jednak co sa tykalo pristupu spracovatela, komunikacie a hlavne tie platby , ze sa dali rozdelit..odporucala ich vrelo, takze je to asi vzdy o vzajomnej komunikacii...

zdeno224
23. máj 2023

Prosím Vás dajte si pozor na túto podvodníčku z Profipodklady.sk. Termín odovzdania dvakrát nestihnutý vďaka neustálemu odkladaniu a nestíhaniu zo strany spracovateľky, ktorá je pravdepodobne tá istá osoba ako konateľka a jej reklamačné oddelenie. Bude Vás ťahať za nos do posledného dňa, potom Vám odošle prácu skopírovanú z internetu, ktorá vôbec nesúvisí z vašim zadaním práce a na záver Vám odošle akože z reklamačného oddelenia odpoveď so samozrejme zamietavým stanoviskom a všetkými nezmyslami prečo Vám uhradené peniaze nie je možné vrátiť s tým, že chybu ste vlaste urobili vy (viď príspevok vyššie od samotnej konateľky, ktorá podvádza ešte aj na fórach). Pozitívne komentáre vždy s rovnakou štylistikou budú pravdepodobne tiež jej ,,práca”. Nemám čo viac dodať, 800€ za absolútne nepoužitľnú prácu, dokonca ani ako samotný podklad práce.

top_manazerka
23. máj 2023

@zdeno224 a “najlepšie” na tom je, že ju nemôžeš ani žalovať lebo už celé to písanie prác na diaľku je podvod, však? Ak na tú vysoku školu nemate tak ju nerobte. Absolventi ako vy akurát devalvujú vzdelanie nám ostatným, ktorí sme študovali poctivo.

simonkare
27. feb 2024

Určite NEOPORÚČAM, ani ako zákazník, ani ako autor. Ja som pre nich spravila jednu prácu ešte minulý rok pred letom, doteraz nemám zaplatené. Na maily neodpovedajú, telefón nedvíhajú. Človek sa poučí, čo už. Absolútne neprofesionálny prístup voči zákazníkovi. Ja ako autor som sa nedostala k zadaniu práce, ktorú som mala písať a čas bežal. Tak som prácu spravila najlepšie ako som vedela, samozrejme, že tam chýbali veci, ktoré zákazník mal v zadaní, ktoré poslal tuto vychýrenej firme, oni sa však neobťažovali poslať to mne ako autorovi, hoci som si to viac krát pýtala!!! Ani si nepriznali chybu, veď načo. Strašní amatéri. Nikdy viac.

laurinka2012
Autor odpoveď zmazal
Zobraz