Profesia days

akje
23. apr 2024

Ahojte 🙂
Zajtra sa chystam prvy krat na profesia days 😊
Ti, co ste uz boli, ako vyzera small talk v jednotlivych stankoch? Je dobre prist k stanku, predstavit sa a zacat sa pytat hned, co ma zaujima, odovzdam zivotopis a idem prec? Popripade sa robi vlastne aj nejaky predpohovor na mieste?
Neviem si to nejak predstavit..
Vdaka za info 🙂

sevrin
23. apr 2024

Predstav si, že si na jarmoku a chodíš od stánku ku stánku, čo ťa zaujme, tam sa pristavíš, prípadne si niečo kúpiš. Podobne to funguje aj na Profesia Days. Prídeš ku stánku, kľudne sa daj do reči s tými ľuďmi, čo robia, čomu sa venujú, vysvetlia ti, a ty sa už rozhodneš, ak si myslíš, že by to mohlo byť pre teba alebo mohla by si byť pre nich užitočná, tak im nechaj životopis.

babkaland
23. apr 2024

Presne tak. Zamestnávatelia majú stánky, robia prezentácie, dá sa tam nechať životopis, a v niektorých aj rovno predpohovor. Ja som jednu robotu tak získal dávnejšie. Ešte keď to bývalo v Inchebe, chodil som každý rok. Teraz kde to robia? V Agrokomplexe?

akje
autor
23. apr 2024

@sevrin
@babkaland vdaka 😊

akje
autor
23. apr 2024

@babkaland stara trznica

babkaland
23. apr 2024

Počul som že to premiestnili, len som nevedel kam. Díky.

tilly
23. apr 2024

Ja idem tiež. Vôbec neviem čo mám čakať. Som síce zamestnaná aj mám živnosť, ale chcem zmeniť smer, tak sa idem aspoň pozrieť. Vstupenky posielali mailom, tak nemám čo stratiť...

babkaland
23. apr 2024

Keď to bývalo v inchebe každý si našiel svoje. Nieje to len o pracovných ponukách. Sú tam všelijakí poradcovia, školiace centrá, organizácie, ukážky projektov, rôzne prednášky, súťaže, prieskumy, psychotestyaa dali robiť a všeličo. Získaš kontakty, nápady, možno aj zákazníkov. Zvykli byť prednášky zaujímavé či už o podnikaní, financiách, menežmente. Úspšní ludia ako dosiahli to a tak. Je tam foho veľa.

babkaland
23. apr 2024

Niektorí zamestnávatelia veľmi zaujmavo prezentovali svoje. Ale to boli ešte predcovidové časy. Ich zlatá éra. Rôzne sprievodné podujatia. Ktovie aké to je teraz.