Problémy v práci

13. máj 2023

Dobry vecer. V poslednom obdobi sa dost trapim. Mam pracu, ktora ma bavi, pomaham ludom a okolie ma ma rado. Vsetko robim srdcom a som empaticka. Problemy su 2 - 1.pracujem s ludmi, ktori maju vazne diagnozy a stane sa ze zomru. Niektore umrtia beriem velmi osobne, placem, trapim sa. Druhy, vaznejsi problem je ze nasa riaditelka je vybusna, niekedy az arogantna. Často vyčíta veci, za ktoré nemožem a neovplyvnim. Niekedy mam pocit že až šikanuje. Ona sa vykriči, vyzúri a o hodinu je klud, je mila a znova sa s nou da rozpravat. Neviem co mam robit...zostat tam a snazit sa riaditelku brat jednym uchom dnu( ako to robi kolegyna), alebo zmenit zamestnanie?

bloger
13. máj 2023

Tak každý takéto stresujúce situácie vníma inak. Ja by som to asi nedokázal. Pracovať v takom prostredí. A ešte trpieť krik a zlé zaobchádzanie riaditeľky. Možno ani ona to celkom nezvláda. Skôr či neskôr sa ti to prejaví na psychike. Ale je krásne, že takto pomáhaš a, že ten čas ktorý im ešte ostáva im spríjemňuješ. Nech sa akokoľvek rozhodneš veľmi ti držím palce. Už to, že také niečo robíš klobúk dole.

dzulli1980
13. máj 2023

Buď si to s riaditeľkou vyštrngáš zoči voči, ja by som teda fackovacieho panáka nerobila nikomu alebo zmeníš zamestnanie.