Ahojte, veľmi by som chcela vyskúšať komparz, tlieskať vo vsetkych tych reláciach - dobre vediet, v siedmom nebi, chart show atď. Chcem sa vas spýtať či s tym mate niekto skusenosti, ako to funguje, aky je zarobok, myslim ze je tam aj registrácia na ich stranke. Ďakujem za vaše rady. ☺
@12345678999999999 je tam myslím nejaká registrácia, ale zárobok si myslím, že nič moc, predsa len to berú tak, že sa dostane človek do tv a je tam zadarmo tak to moc nezaplatia 🙂
Jaj, ešte bagetu a minerálku a nejaký keks
Dcera chodi do jojky. Zarobi 20 a bagetu, vodu. Naozaj je tam cele popoludnie do vecera. Teraz tocili od 3 do 8.
Baby a to sa kde registruje?
Určite lepšie ako robiť čašníčku za 1,50€ 😄 za 5 hodín 20€ je pomerne slušné
@abbey1
To sa im teda vo vašom meste žije, keď zarobia priemerne 700-800€ a ak v Bratislave ešte viac, dávam výpoveď a utekám tam 😄
Pracovala som v motoreste v rekreačnom stredisku počas najväčšej sezóny a aj po nej (dokopy 9mes) a výplata nikdy nečinila viac ako 300€ 😂
@pribinak takže lietať a obsluhovať je ľahšie ako robiť komparz? Myslím, že je to úplne jedno kde, chlieb a ostatné potraviny stoja rovnako v každom meste na Slovensku 😉
@nika3136 Kľudne poď. Inzerátov sú plné noviny, dcéra tak robí od 16rokov. A tringelty už tu boli spomínané. To už radšej písať nebudem, koľko môžu i nemusia denne byť. Nie je to ľahká práca, ale zvládnuť sa dá ako väčšina iných. V Blave jej kamarátky zarábajú viac. 300 eur predsa nemáš ani minimálnu mzdu.
Hmmm ja som si myslela že tam platíš normalne lístok a oni takto :P
@12345678999999999 ja som to robila popri výške, vtedy dávali za Milionára 500 Sk, čo bolo slušné, ale ja som sa tam chodila zabaviť, super bola Hodina pravdy, Pošta pre teba....
Sedíš tam cely deň, napr od 9.00 do 16.30 a dostaneš 25 euro