Začnem tým že mám 30. On v júni či kedy to zmaturoval. Neviem čím to je ale cítim neskutočnú chémiu aj keď nie je môj typ čo sa výzoru týka. Cítim sa pri ňom dobre rozprávame sa srandujeme spolu často ma chváli. Nie nemyslím že ma chce dostať do postele on je proste ten typ čo robí veci úprimne a bez toho aby získal. Správa sa ku mne veľmi pozorne podrží dvere požičia bundu keď vonku fajčíme a ja sa poriadne neoblečiem. Neviem na neho prestať myslieť. Je taký po akom partnerovi túžim čo sa týka vlastností. Ako sa k tomu postaviť?
mojmu svagrovi taha na 50, od maturitneho rocnika mal vzdy, vzdy a vzdy starsie frajerky, partnerky, milenky. a starsie myslim 8 a viac rokov. aj manzelku ma starsiu. tak ako su chlapi, co vyhladavaju mladsie, su aj chlapi, ktori cielene chcu len starsie zeny.
za mna toto nie 🤷♀️ je ine, ked ma zena 40 a napr. stretne 30tnika ale 30 rocna zena a 19-20 rocny chlapec podla mna nemoze fungovat a ak tak urcite nie dlhodobo - tebe budu o dva roky tikat biologicke hodiny a on bude niekde uplne inde a mozete si teraz nahovarat co chcete, kazdopadne je to len a len na tebe (vas), mne by sa uz v 30tke nechcelo ist skuska/omyl, ja som v 30tke chcela konecne stretnut zivotneho partnera a otca deti (tiez som bola single v tej dobe) a bol mi velmi sympaticky o 8 rokov mladsi kolega a do dnes si rozumieme ale u mna vtedy vyhralo racio a evidentne som sa dobre rozhodla
Teta, daj mu pokoj.... koľko má? 18?19?
Ty chceš predpokladám rodinu, on ešte len teraz zacne žiť. Nie je to voči nemu fér. Budeš mať 60, on 50. Dnešní 50tnici si bežné lovia 25r slečny....
Je to hlúposť. Môže vám to vyjsť, ale je viac než pravdepodobne, ze nie. Tebe už začínajú bit biologické hodiny, tiež by si mala uvažovať triezvejsie.
Odolaj pokuseniu a hladaj inde. Aj keby ste boli vo vzťahu, predstav si, ako by ta rozoberali jeho kamarati, rodina, to sa fakt nehodi. 2-3 roky ok, ale... uz dekada je naozaj veľa. Ja mam 31, a v praci mam kolegov 21 rocnych, ako su super slusni, vychovani, aj fešáci, aj auta majú, vedia sa o seba postarat atd. Ale živo si viem predstavit, ze vztahy teraz beru len ako rozptylenie. Nie zakladat rodinu a usadit sa.
Ako flirt moze byt, ale co z toho, ked je to kolega ktoreho aj tak budes potom stretavat. Najdi si chlapa, ktoreho nebudes musiet usmernovat a vychovavat
Uff toto nie.
Ak si bez záväzkov, on je bez záväzkov, choď to toho ... a prečo nie? ... kamarát môjho brata celý život vyhľadával ženy staršie tak cca 10+, takú si aj zobral, sú spolu cez 10 rokov, majú 2 deti a sú šťastní.