Prísľub od zamestnávateľa

1. júl 2024

Dobrý večer
Viete mi prosím poradiť som evidovaná na úrade prace a chcem si spraviť rekvalifikačný kurz konkrétne anglicky jazyk .Bola som sa pýtať v jazykovke papaiere mám vypísané ale ešte potrebujem od zamestnávateľa aby mi dal prísľub že ak ukončím ten kurz,že ma vezme do prace na pozíciu kde sa vyžaduje AJ..ale ani neviem ako vyzerá ten prísľub čo tam ma zamestnávateľ presne napísať ..
Poradil by mi niekto. Ďakujem pekne

taynee
1. júl 2024

Ty nemusíš vedieť, ten papier napíše zamestnávateľ. Popíše v ňom, že v prípade zvýšenia kvalifikácie na úroveň napr. B1 ti vie prisľúbiť prijatie do pracovného pomeru na pozíciu xy.

pe_mi
1. júl 2024

Dobrý deň, menovaná,narodená ,bytom po absolvovaní rekvalif.kurzu bude pozvaná na pohovor...alebo jej bude ponúknuté to a to pracovné miesto v našej firme,adresa,sídlo,IČO .. s nástupom dohodou, ihneď ...
To úplne stačí

duunlo
1. júl 2024

Firma XYZ prijme do TPP Ferka Mrkvicku, po absolvovani kurzu anglickeho jazyka, ktory je nevyhnutny pre vykonavanie tejto “…” pozicie.

autor
1. júl 2024

Ďakujem Vám veľmi pekne pomohli ste mi 🙏

beasy
1. júl 2024

Volá sa to akceptačný list, stačí ísť zamestnávateľovy, vypýtať si akceptačný list a ten odovzdáš na úrade práce. Bude tam tvoje meno, udaje a datum ku ktoremu dnu by ta vedel po absolvovani kurzu zamestnat, pripdne uz to chodi aj mailom, cize to len preposles svojej koordinatorke na úrad 😊