Prišla mi výplatná páska a výplata stále nie je na účte

ari_118
11. okt 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či nemá niekto skúsenosť. V utorok mi prišla výplatná páska a ešte stále mi neprišla výplata. Vždy mi prišla na další deň, no teraz už čakám tretí deň a stále nič. (Z tejto práce som už odišla vyplatili mi august ktorý mi prišiel hneď na druhý deň od výplatnej pásky. No za september mi zatiaľ prišla len výplatná páska, už som im písala ale zatiaľ sa nikto neozval) podľa zmluvy majú čas do 15teho ale je mi divné že kolegyni peniaze prišli v stredu. A kolegovi ktorý odišiel so mnou tiež stále nič. Je možné že prevody trvajú tak dlho?

egonsk
11. okt 2024

@ari_118 mozno pozabudli poslat ... vyckaj par dni a daj im o sebe vediet...

maranco
11. okt 2024

@ari_118 SEPA prevod trvá jeden pracovný deň, ak pošlú vo štvrtok príde v piatok, ak pošlú v piatok príde v pondelok

duunlo
11. okt 2024

Pises, ze maju cas do 15.teho a ty uz stresujes 11.teho? Ved pockaj do 15.teho a potom im vypisuj, si ani neviem predstavit co si im napisala ako dovod? Na ich mieste by som ti tiez ani neodpisal, ved skoda casu.

ivik4
11. okt 2024

Ved ano je to mozne , pockaj pre boha
Je 11teho len

pjosa
11. okt 2024

nám pásky chodia deň pred výplatou.

ari_118
autor
11. okt 2024

@pjosa veď aj mne preto nerozumiem že ešte nemame peniaze keď ine kolegyne majú…mám z toho zly pocit keď iba nám čo tam už nepracujeme nemame zatiaľ vyplatené…

ari_118
autor
11. okt 2024

@ivik4 čo ste hneď neprijemna?? Ja som sa len spýtala, je mi divne že kolegyne majú už výplatu jednej ani výplatná páska neprišla a už má výplatu a ja s kolegom čo sme odisli zatiaľ nic nemame, bola som v tom že sa to posiela všetkým hromadne a naraz, keď mi príde výplatná páska tak neriesim ale vzdy okolo 10 sme mali výplatu tak mi to je divne tak sa radšej spytam..ahh

ari_118
autor
11. okt 2024

@egonsk ďakujem, hej cakame s kolegom do toho 15 a keď nepride ani budúci týždeň budeme to riešiť spolu

thunderdome
19. okt 2024

Keď to meškalo deň-dva to sa bežne stáva. Obvykle zamestnávatel má inú banku ako ja, tak v deň ktorý je v zmluve uvedený ako výplatný, len došla páska a výplata až na druhý deň. Ak to padlo na piatok tak som ostal celý víkend bez peňazí. Ak štátny sviatok tak o dva dni. Raz zabudli ale keď som šiel reklamovať tak mi to dali na ruku.

Tí čo mali sporitelne, VUB-čky, a také tie velke banky im došlo hneď. A ostatni s poštovými bankami, primabankami čakali aj dva dni.