Dobrý večer, chcela by som poprosit či by mi niekto neposunul prípravy do ŠKD nemôžem teraz absolvovat prax musím ich odovzdat v skole(pomaturitné štúdium)preto hĺadám dobru dušičku ktorá by mi bola ochotná posunúť ich potrebujem ich 8 najlepšie s tematikou jesene,zimy ale kĺudne aj iné upravím si ,, bola by to pre mňa veĺka pomoc.(dramaticka vychova,telesna vychova,matematika,výtvarna s kazdej po dve)kedze nas to este vobec nenaucili roit a hodili nas pred hotovu vec tak je to pre mna urcite bola pre mna velmi velka POmoc. Velke dakujem , dakujem hoci len za jednu.(fanfi@centrum.sk)
@klasis_ ja mam 3deti,, robím si večerné štúdium chodím do školy len štvrtky od 13tej do tej pol siedmej,, som. Na súkromná pedag. Škola požiarnicka ulica v Košiciach,, nikomu neodporúčam túto školu,, skus radšej bukové ka ulica pedag. Škola je síce drahšia ale riaditeľ je tam lepší,, napr. U nás je zo teraz veľmi husté keby som si vyberala školu teraz určite tam nejdem,, sú tu vysoké nároky mam školu žiačky kt sú na materskej dovolenke zvládajú to. Ja popri práci mám úprimne dosť nečakala skom taky zaberak,, vždy si musíš uvedomiť ze učivo ktoré sa učí 4roky na strednej musíš ty zvládnuť za 2roky aj keď kúsok okresnane ale nemajú na nás toľko času takže niečo málo vysvetlia ostatné musíme sami do študovať,, ja mam +rómsky jazyk na skole (s toho nematurujeme)
@ibrunova baby ja mam strednú obchodnú akadémiu, ale rada by som pracovala s detičkami ci uz v skolke alebo prvy stupeň 1-4 takze PEP. Preto rozmyslam nad dorobenim 2 ročnej nadstavby na strednej ped. skole alebo VS v PO PEP. Zháňam si info a premyslam co a ako.
Zevraj externe štúdium zmenili na 5 rokov a nie 7 tak by to bolo fajn. Neviem.
@fanfi ahooj bohuzial ti pomoct neviem ale chcela by som sa spytat kde si robis Pedagogické minimum a ci sa to da zvladnut. Mam uz syna (1,5) tak zato sa pytam. Dost nad tym premyslam, ale aj nas VŠ. Tak zvažujem obe moznosti.
Dakujem ❤️