Ahojte, chcem sa opýtať, koľko môžem dostať za zastupovanie kolegyne, ktorá je už 7 týždeň PN a robím jej prácu. Pracujem vo verejnej správe, viem, že za zastupovanie by mal byť príplatok. Vie mi niekto povedať koľko by to mohlo byť? Ďakujem
ja pracujem v MŠ a v zákone o financovaní, odmeňovaní pg. zamestnancov (neviem z hlavy presne ktoré číslo) je napísané, že to platí pri zastupovaní vedúceho zamestnanca..a že na kolegyňu v triede sa to napr. nevzťahuje... tak neviem
minimálne ti to zohladnia v odmenach
ešte doplním, že ak zastupujem kolegyňu, tak mám nárok na náhradné voľno. Nepreplatia mi ho, musím si ho vyčerpať potom podľa vlastného uváženia.
@martinkatinka v KZ som to nenašla
@zmrzlinka2021 áno to si aj ja myslím, len by ma zaujímala tá suma
Spýtaj sa nadriadeného, alebo personalistky
tak záleží naozaj od kolektívnej zmluvy, lebo zastupovať môžeš a nemusíš dostať nič....spýtaj sa nadriadenej, či to budeš mať zohľadnené pri odmenách....u nás sa napr.robilo HO pri chorobe....samozrejme si nebola na PN, len si normálne robila pri chorobe....
Mne dali prd makový, tiež vo verejnej.
Nemusia ti dať nic
moja kolegyňa pred dvoma mesiacmi nastúpila na materskú, zástup zatial nie je, takže robím robotu za dvoch a nič navyše nemám bohužial
Pozri si to v kolektivnej zmluve