Baby ktore robite katalogovy predaj je to jedno pre aku spolocnost,da sa natom nejak zarobit nemyslim 200 eur a viac ale.cca do 100 eur ??
Vsade citam pridajte sa k nasej spolocnosti ,ponukam pracu pre mamicky atd. Ved tolko je uz tych predajov ze sa musim toto opytat . Ci tu ide len o to ze vas pod seba zoberie niekto a ta osoba dostane akoby nejaku sumu zato ze vas presvedcila sa pridat. Inak nechapem
Tiež robím katalógový predaj, ale inou formou - registrujem pod seba a vytváram si štruktúru, na základe ktorej dostávam provízie. Výška provízií závisí od toho, aké vysoké majú moje členky objednávky - väčšinou objednávajú pre seba, ale nájdu sa aj také ženy, ktoré majú viac katalógov rôznych firiem a predávajú.
tiez robim v MLM a som spokojna. musi clovek ale makat, ak si chce zarobit. nie je to len o registrovani. je to aj o starostlivosti o zakaznika ale aj o ludi, ktorych mas pod sebou a chcu si touto cestou privyrabat
ja som zaregistrovaná v jednej takejto spoločnosti 4 mesiace a tento mesiac mi prišlo z firmy 70e (a to nerátam ešte ak predám nejaký výrobok s maržou) takže áno dá sa privyrobiť. Ale je to ozaj o tom, budovať si štruktúru pod sebou, prípadne v mojom prípade to začalo tak, že som chcela mať len lepšie ceny na produkty. No ked som videla ako dané výrobky pomáhajú manželovi a následne aj krpcom, tak som jednoducho o tom rozprávala a našlo sa pár ľudí, ktorí počúvali a tiež ich to oslovilo ;)
@jenny2608 to ze je tazke ludi presvedcit, aby pocuvali a nieco aj kupili. Kazdy si mysli ze ked objedna nieco, kolko ty na nom zarobis a to podla mna v hlave ludi svieti jak neonka, aby nezarobil na mne ten druhy. Ja robim s dedrou slaby zarobok nemam sice na to neviem kolko casu popri normalnej 8 hodinovej praci, domacnosti, 2 detoch a pod. ale sem tam daco mozno objednavam 2krat do roka, ale zaregistrovat pod seba sa mi este nikoho nepodarilo. Oriflame som tiez robila viac ako 10 rokov ale ten uz snad ma kazdy, kazdy je tam registrovany. Treba najst nejaku dieru na trhu, co by sa oplatilo predavat.
Robím katalógový predaj už viac než 25 rokov ...aj v dnešnej dobe sa do 100E zarobiť dá
Väčšina spoločností je MLM ...to znamená, že tá ktorá ťa zoberie pod seba ...dostáva odmenu ale len vtedy ak naozaj objednávaš.