Ahojte, sestra dnes mala pohovor v Prima banke, preberali si ich produkty, povedali jej, že čo bude ako osobná brankárka predávať, ako na to a podobne. Postupuje do ďalšieho kola, vraj si tam zahrajú modelové situácie a dajú jej vypočítať nejaké matematické príklady, úlohy. Prosím vás, tie, ktoré ste boli na pohovore asi aké príklady si treba pozrieť? Ďakujem pekne. ❤️
@sweet20 ok ale to je z roku 2021 a mňa by zaujímalo, že čo si zopakovať z matiky 😉
Z roku 21 ale stale aktualne..
Možno percentá? vedieť vypočítať úroky? splátky? úvery, hypotéky? refinancovanie? nejaké modelové situácie? -> čo sa rieši v banke s klientom?
Integraly a derivacie ta urcite skusat nebudu 🙂 zakladne matematicke priklady, aby si pripadne vedela vypocitat kreditny, debetny urok, zostatok istiny, mesacnu splatku, pripadne vam daju vymenny kurz a kolko klient ma dostat penazi inej meny atd.
By si neverila kolko ludi ma problem s takou trojclenkou ;) tak toto by som si napr. pozrela
@nikaeli na to su vzorce na setrisova a percentage calculator, ktore mavam na zalozkach internetoveho prehliadaca :D naco toto este v dnesnej dobe niekto skusa na pohovore??? :D :D co myslia, ze pred klienom tam bude zamestnanec na kalkulacke s perom v ruke vytukavat priklady?? :D :D
Ja som šla do výroby pracovať, aj tam som mala jednoduché matematické príklady
@dancingqueen321 nie, nebude to pocitat, podla mna skusia, ci to dana osoba vobec vie vypocitat = rozumie tomu. Ak to niekto sam od seba nevie vypocitat = tak je jasne ze tomu nerozumie a na takomto mieste nema co orbit. Staci ze pride klient co sa vyzna a raz dva sa v debate necha bankar za okienkom nachytat. Mozno nedostanu vypocitat ze kolko zaplati za x rokov na urokoch atd, ale moze vysvetlit napr rozdiel klientovi v roznych produktoch, kolko kde co zaplati.. ak tomu nerozumie = nevysvetli mu nic
@simca06022011 ked to nebude pocitat, tak akym sposobom teda budu skusat, ci to dana osoba vie vypocitat? :D
Autorka napis mi správu
Takych diskusii tu je vela..