Prihláška do policajného zboru

patrissaa
30. jan 2023

Ahojte,podával si už niekto z Vás prihlášku do PZ??
je to môj sen stať sa policajtkou len si neverím a bojím sa že zlyhanie pride uz pri psychotestoch😂😂 ďakujem

macik34
30. jan 2023

@patrissaa čo si robila do teraz?

janka_266
30. jan 2023

@patrissaa pred nimi nie sú náhodou fyzické testy? 😃 len aby vás neprijali a rozčarovanie príde v prvej službe 😃samozrejme držím palce, ja som tiež kedy chcela do PZ 😃

ibajaanikiny
30. jan 2023

@patrissaa ak sa bojis psychotestov,tak to ani neskusaj. Co budes robit vo vykone? Zaradia ta napr. ako “uzemarku” a ani nevyjdes z auta,lebo sa budes bat zlyhania? Alebo ako skratenarku a budes sa bat vypocuvat,lebo zlyhanie? Alebo na hranici a nepojdes na pesiu,lebo sa budes bat? Ja som zvacsa sa povzbudenie v akomkolvek smere,ale toto je velmi,velmi specificka praca a naozaj nie vhodna pre kazdeho a najma pre kazdu zenu. Psychotesty su este ten mensi problem,potom este ides na SOS a ver mi,to nie je med lizat,hlavne prvych 6 tyzdnov…dufam,ze si si o tej praci zistila dostatok informacii…psycho nejako neovplyvnis,proste sa na ne musis poriadne vyspat a sustredit,mat cistu hlavu-to je tak 50% uspechu…

daren1
30. jan 2023

Krd vidim v telke tie žabky, ktore maju pomahat a chranit, tak to das v pohode. Statisticky vzate su v tychto testoch uspesnejsie zeny, preto je o tolko viac zien v PZ, muži vypadavaju na psychotestoch, takže sance mas velke ze to das.

patrissaa
autor
30. jan 2023

@macik34 Čakala na správnu chvíľu😊

patrissaa
autor
30. jan 2023

@janka_266 Ďakujem krásne☺

santiago_segura
30. jan 2023

Kým neskúsiš nedozvieš sa. Známa išla tak viem presne ako to je. Pohovory sú najviac všeličo sa ťa budú pýtať, prečo to chceš robiť, potom budeš musieť zopakovať hlásenie, pravopis musíš vedieť, pamäť dobrú mať... A potom psychotest. To buď prejdeš alebo nie, na to sa pripraviť nedá. Ja som nedal ani tie na vodiča MHD, tak predpokladám že podobné čaká aj teba. Fyzické tam máš plávanie, beh, brušáky, na tyč sa tam vyťahovali. A také že “je to ťažké hlavne pre ženu” nepoužívajte lebo známa bola lepšia ako väčšina chalanov! Tromfla niektorých pri fyzických zdatnostiach a v pravopise skoro všetkých...

ibajaanikiny
30. jan 2023

@santiago_segura nejake mas divne info😄 ake akoze pohovory su najviac?tie u personalistky? Pamat mat dobru-to je sucast psychotestov a tie su nastavene tak,ze nikto neurobi kazdu ulohu na 100%,lebo je tam casovy limit. Osobnostna cast psycho je potom dalsia cast psychotestov plus rozhovor s psychologom. A fyzicke-zeny sa nevytahuju ak myslis zhyby,zeny maju vydrz v zhybe,rozumej “visia” a meraju cas. Plus beh na 50m,12minutovka,sed-lah,plavanie,muzi zhyby a skok do dialky. A “pravopis”,zvacsa diktat plus sloh pred fyzickymi testami. A netreba zabudat na zdravotnu previerku,aj tou mnohi neprejdu. A ano,je kopec zien,co prekonaju aj muzov…ale je aj kopec takych,ktore na to povahu nemaju,nesudim,autorku nepoznam,ale aj jej otazka na MK ma istu vypovednu hodnotu,ci by bola vhodna adeptka. Este sa moze stat nasledovne,nejako prejde,zazrakom aj SOS-kou,pride do vykonu a bude odratavat dva roky,aby si podala ziadost o prelozenie,naj niekde do kanclu,kde si bude verit viac…

santiago_segura
30. jan 2023

@ibajaanikiny za kolko si zabehla 50-ku šprint?

@patrissaa hybaj na stránku MV SR tam sú tie veci.

Videli ste film Torrente? Tam je ten Santiago Segura. Najblbší policajt v španielsku ktorý sa len hral na policajta lebo zo zboru ho vyrazili a v druhej časti sa stal súkromným detektívom.

V českej verzii je to blbec jménem zákona a v maďarskej zase ľavá ruka zákona. Celý on, celý ja. 🙂

santiago_segura
30. jan 2023

a ja som černý barón 😀

santiago_segura
30. jan 2023

A dnes som akurát pozeral seriál hranica a PZ je nasmiech ako s nimi vybabrala najmladšia dcéra z tej pašeráckej rodiny. Zariadila aby policajti číhali na pašerákov v lese a tovar preniesol cez hranicu miestny farár na aute náčelníka (ktorý mu ho požičal) mladé dievča s vami vybabre. Ha čo ste to za policajtov?

daren1
31. jan 2023

@patrissaa a ešte drobnosť po skončení školy sa ti môže stať že skončíš v Bratislave na ubytovni odkiaľ sa už nevyhrabes, aj s tou možnosťou treba rátať

santiago_segura
31. jan 2023

Ako kamionisti a vodiči MHD... Majú podstav ale zároveň nesplnitelné požiadavky...

daren1
31. jan 2023

@santiago_segura neporovnateľne veci porovnavas

patrissaa
autor
31. jan 2023

@daren1 oto sa nemusis bat 🙂

santiago_segura
31. jan 2023

@daren1 pani náčelníčka, salutujem 🙂

ibajaanikiny
31. jan 2023

@santiago_segura ty musis mat zahmlenie sedej kory,ked si pozries sprostost typu Hranica a potom sa opytas,ze kde su policajti,je mi ta luto…

daren1
31. jan 2023

@santiago_segura keďže je pre teba pravopis, troska cvičenia a psychotesty nesplniteľné požiadavky tak je fajn ze je to tak aspoň sa tam nedostanú ľudia ktorí a to fakt nemajú.

santiago_segura
31. jan 2023

Však vravím, já sem Torrente 🙂 Blbec jménem zákona 😀

joplydexter
3. feb 2023

@daren1 po novom to je tak že každý sa dostane tam kam chce keďže všade je veľa voľnývh miest. Kedysi si iba top 20 vyberalo útvar teraz to je inak

daren1
3. feb 2023

@joplydexter bolo by to rozumne, ale veľmi tomu neverím to by bola Bratislava prázdna

miska0948
19. júl 2023

Ahoj, ja som akurat po lekárskych prehliadkach. Je to náročná cesta ale dá sa zvládnuť 🙂 takže strach bokom a s kľudnoi hlavou do toho ☺️ držím palce

norbi2501
26. nov 2023

@ibajaanikiny vies si zvolit do akej zlozky policie ides, moze ist kludne aj do IT sekcie a byt v kancli, ak je v tomto doma.

deniskovevecicky
3. okt 2024

@miska0948 ahoj prosím ta tie zhyby na hrazde boli s pokrčenými rukami? Myslím, že vytiahneš sa a drzis? Alebo len visíš?

miska0948
3. okt 2024

@deniskovevecicky ahoj, ženy sa len držia a visia, samozrejme brada nad hrazdou

miska0948
3. okt 2024

@deniskovevecicky joj som to ako dilino napísala, vytiahnes sa a držíš sa, nevisiš